Nakon što je vidio kako se Duško i Jelena provode u Dubaiju, Vranješ napisao veoma ružan komentar koji se ni Jeleni, ali posebno Dušku neće svidjeti (FOTO)

0

Taman kada smo pomislili da se sva frka oko skandala sa fotografijama Jelene Karleuše koje su se pojavile u javnosti smirile, uvijek se oglasi ili Jelena, ili Ognjen, da stvari vrate na same početke i da se tenzije još više pojačaju.

Poznato je da je Jelena zadnjih nekoliko dana boravila u Dubaiju sa svojim mužem Duškom Tošićem i sa svojim kćerkama Nikom i Atinom, u još jednom pokušaju da izgladi trenutno veoma ružnu situaciju u njihovoj vezi.

Oglasi - Advertisement

Činilo se da su oboje iza sebe ostavili sve stvari koje su se dešavale u posljednjim sedmicama i da su odlučili da se malo opuste i  zabave svi zajedno kao porodica, mada neke snimke i fotografije su ipak ukazivale na to da određena napetost i nepovjerenje ipak postoji, posebno kada je Duško u pitanju.

Objavili su i nekoliko zajedničkih fotografija na društvenim mrežama da bi se vidjelo da se sve vraća na normalu, mada mnogima i nije izgledalo tako.

Međutim, kada je Ognjen Vranješ vidio Jelenine fotografije iz Dubaija, morao se automatski i on oglasiti i ostaviti svoj komentar ispod jedne od fotografije na kojem će mu Duško sigurno zamjeriti i neće tek tako preći preko njega.

Ognje je naime objavio snimak na kojem se čuje kako mu skandiraju navijači kluba iz Atine u kojem je nekada igrao, a poslije objave su se samo nizalo komentari da bi komentar jednoga od navijača bio posebno upečatljiv i uvredljiv i za Duška, ali i za Jelenu.

Navijač je poručio Ognjenu da se vrati u Atinu jer i oni u tom gradu imaju dovoljno djevojaka i žena za j++++nje, a da bi na taj status Vranješ odgovorio emotikonom u vidu uplakanog smajlija, ali od smijeha.

 

Leave A Reply