Nakon što je objavljena još jedna njena sporna fotografija oglasila se Jelena Karleuša i to preko društvenih mreža: Pred njom je gomila papira i mnogi smatraju da će tek sada nastati pravi haos (FOTO)

0

Ne smiruje se bura oko afere u kojoj je u centru pažnje pjevačica Jelena Karleuša, zbog svoje navodne afere sa fudbalerom iz BiH  Ognjenom Vranješom, kojem je navodno slala neke svoje eksplicitne fotografije dok su bili u vezi i koje su na neki način procurile u javnost.

Zbog svega toga pjevačica je bila na neviđenoj meti medija , a posebno onih koji dolaze iz Srbije.

Oglasi - Advertisement

Upravo zbog toga se Jelena oglasila preko društvenih mreža, a objavila je i fotografiju na kojoj ona sjedi za stolom dok se ispred nje nalazi hrpa fotografija. Jelena je sa tom fotografijom najavila da će tužiti srpske medije i da je već pripremila 120 tužbi za koje ima pravnu punomoć.

Ujedno je još i dodala da je ovo posljednji put da se oglašava u vezi ovoga slučaja, a još je i rekla da sve što je do sada objavljeno u medijima, u vezi nje, njene porodice njenoga muža ili bilo kojeg drugog člana porodice je laž i izmišljotina. Napisala je da sada pred njom stoji 120 tužbi koje će da podnese protiv srbijanskih medija, zbog svega što su pisali o njoj i zbog neviđene antikampanje i linča koji su izvršili nad njom i njenom porodicom.

Dodala je da su novinari na taj način udarili na njeno ime, na dostojanstvo, na njenu porodicu, djecu, muža, oca i majku.- Ona smatra da se tu nije radilo o novinarskom izvještavanju već o grubom vrijeđanju, te lažima i bolesnom napadu iz mržnje koja se dosta puta činila i ličnom, te iz nekoga zla i osvete.

Sada ostaje da se vidi reakcija medija na ove njene tužbe, ako i kako će sve to srpsko tužilaštvo i sudstvo da podnese i odradi.

 

 

.

 

Leave A Reply