Nakon što je cijela regija objavila da njih dvije uskoro postaju roditelji, sada se pojavila cijela istina: Evo ko je Milica Đurić, djevojka premijerke Srbije Ane Brnabić (FOTO)

0

Kako su već mnogi srpski mediji, a i mediji u regiji objavili premijerka Srbije Ana Brnabić i njena partnerka, tj. djevojka doktorica Milica Đurić bi uskoro trebali da postanu roditelji, jer se Milica podvrgnula vještačkoj oplodnji.

Kako srpski mediji prenose premijerka Srbije i njena djevojka su već desetak godina u vezi, a upoznala ih je zajednička prijateljica, na jednom druženju u nekom beogradskom klubu.

Oglasi - Advertisement

Tada su srpski mediji pisali kako je kod njihovoga upoznavanja sve teklo spontano i da ih je upoznala zajednička prijateljica u jednom gay klubu u Beogradu. Tada su njih dvije razmijenili brojeve telefona, te su se vrlo brzo počele i viđati. Međutim, kako je Brnabićka postala premijerka, malo je prorijedila pojavljivanje u javnosti s svojom partnerkom mada njena veza nikada nije bila neka tajna za njenu porodicu, kao ni za njene prijatelje.

Njih dvije su se prvi puta u javnosti pojavile zajedno 2017. godine i to na otvaranju Muzeja suvremene umjetnosti u Beogradu, a nakon toga su se njihova pojavljivanja u javnosti postala češća, a Milica je stekla neke simpatije u javnosti, a mediji redovno hvale njen stil odijevanja.

Inače, Milica je završila medicinu u Beogradu i to sa svim desetkama.

Jednom prilikom kada je govorila o svojoj partnerki, premijerka Srbije je rekla kako je Milica veoma vezana za svoju karijeru , te da je njen posao veoma težak i odgovoran, a da njih dvije zajedno znaju veoma često da razgovaraju o svojim poslovima i o teškim odlukama koje svakodnevno, obje, donose na svojim poslovima, jer odluke koje donose na svojim poslovima se tiču velikog broja ljudi, a Ana je dodala da odluke koje ona donose direktno utiču i na samu Milicu kao građanina Srbije.

Mediji su svojevremeno pisali i kako je bilo izuzetno zanimljivo kada je srpska premijerka išla u svoju prvu službenu posjetu Norveškoj i kada je na to putovanje povela sa sobom i svoju partnerku, a tada su iskoristile priliku i da posjete izložbu poznate svjetske umjetnice Marine Abramović.

Premijerka Srbije je svoju partnerku sa političkim vrhom Srbije upoznala na jednoj gala večeri, a priča se da je tada Ivica Dačić izjavio, pokušavajući da bude duhovit kako je šteta da jedna tako dobra riba, misleći na Milicu Đurić, ne voli muškarce.


.

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply