Nakon skoro mjesec i po dana odmora Lepa Brena se vratila kući i odmah pala na koljena: Zna se ko joj se najviše obradovao (FOTO)

0

Lepa Brena se konačno vratila u Srbiju nakon više od mjesec i pol dana koje je provela na odmoru sa svojom porodicom i na kojem je obišla mnoge egzotične destinacije, a ujedno je u okviru odmora odradila i jedan fini dio posla.

Brena je na odmor otišla sa svojim mužem Bobom, koji je ovaj odmor planirao za Brenu više od godinu dana i to je bio poklon njoj od njega, a sa sobom su poveli i svoja dva sina, Stefana i Viktora.

Oglasi - Advertisement

Za skoro 50 dana odmora obišli su mnoge egzotične destinacije, bili su na Filipinima, u Vijetnamu i na još nekim destinacijama sa kojih su redovno, svo četvero, slali fotografije svojim fanovima putem društvenih mreža.

U okviru odmora Brena je uradila i jednu mini turneju po Australiji, u četiri grada, a na tim koncertima je njen posebna gost bio njen sin Stefan koji se i sam počeo , prošle godine, baviti pjevačkom karijerom, i koji je po ocjenama svjedoka, ostavio veoma dobar utisak na ovim koncertima.

Poslije toga su svi zajedno otišli na prelijepo ostrvo Bora Bora i tamo su i završili svoj odmor, na kojem su svi zajedno napunili svoje baterije za obaveze koje ih čekaju u ostatku godine, a posebno će im snaga biti potrebna kada Filip i Aleksandra Živojinović dobiju svoju prinovu koja se očekuje svaki dan

Pjevačica kada je došla svojoj kući, najviše su joj se obradovali njeni kućni ljubimci, koji od dragosti nisu mogli satima da se smire, a naravno da joj se najviše obradovao njen ljubimac Tito, tako barem prenose neki srpski mediji.

I sama Brena je na Instagramu ispod par objavljenih fotografija napisala ”Konačno kući”

 

Leave A Reply