Nakon dužeg vremena Davor Dragičević se javio uživo na društvenim mrežama i to na godišnjicu stradanja Dženana Memića: Njegova najnovija poruka uzburkala cijeli Balkan (FOTO)

0

Nakon decembarskih protesta u Banja Luci Davor Dragičević je faktički nestao sa lica zemlje i iz medija i nekako se činilo da će se grupa Pravda za Davida ugasiti pod stalnim pritiscima vlasti, ali izgleda da se takvo nešto neće desiti jer se Davor Dragičević ovih dana ponovo oglasio na društvenim mrežama sa nepoznate lokacije , te je poručio svima da je još tu, da nije nigdje pobjegao i da nastavlja sa svojom borbom.

Davor je u svome obraćanju pozdravi sve one koji su i dalje uz njega i njegovu bivšu suprugu Suzanu, kao i uz njegovoga sina Davida. Poručio je svima da je živ i zdrav i da je na žalost na neko vrijeme morao da napusti svoj grad i državu, mada to nije bila njegova želja niti odluka.

Oglasi - Advertisement

Rekao je da i svi koji misle da je ovaj njegov potez za osudu da ga slobodno mogu osuđivati, ali on smatra da je ovo trenutno jedini mogući način na koji on može da nastavi svoju borbu za pravdu za svoga sina.

Dodao je da je njegov slučaj sada postao lična osveta ministra Lukača i Milorada Dodika, kao i svih ostalih koje je prije spominjao a koji imaju veze sa ubistvom njegovoga sina i zataškavanjem i skrivanjem svih dokaza u vezi tog slučaja.

Ujedno je u obraćanju htio da pozdravi i svoga velikoga prijatelja Muriza Memića koji je baš na taj dan kada se Davor javio na društvenim mrežama obilježavao godišnjicu ubistva svoga sina Dženana te mu poručio da je uz njega u njegovoj borbi da se sazna veza u vezi njegovoga sina.

Davor je još u svome obraćanju kritikovo i zemlje EU jer ništa ne preduzimaju kako bi zaštitili sve ove ljude iz njegove grupe, kao i ljude u Sarajevu, ujedno je pozvao i sve da u što većem broju dođu 16. Februara u Sarajevu kada će biti organizovan skup ”Pravda za Dženana Memića”.

 

Leave A Reply