Nakon dužeg vremena Darko Lazić objavio svoju fotografiju na društvenim mrežama: Fotografija je konačno navukla osmijeh na lice svim njegovim obožavateljima zbog jednoga detalja koji je sve oduševio (FOTO)

Već se dugo nije ništa čulo o pjevaču Darku Laziću i njegovom stanju, te kako ide oporavak nakon svega što mu se dogodilo. A li s obzirom da se na estradi svakodnevno dešavaju mnoge stvari, afere, skandali, pa i odlasci velikana, nije ni čudo da je Darko trenutno , po interesu javnosti u sasvim drugom planu.

Darko je nastavio sa svojom rehabilitacijom i nanovo je krenuo da objavljuje neke svoje fotografije preko društvenih mreža.

Darko je inače aktivan na društvenim mrežama, a najčešće preko Instagrama objavljuje neke svoje fotografije, pa je tako bilo i sa ovom najnovijom fotografijom koja je podigla prilično bure kod njegovih fanova.

Naime, na ovoj najnovijoj fotografiji se vidi kako Darko stoji na svojim nogama i da je nasmijan kako nije bio dugo vremena, a to je svakako dobar znak i dokaz da je Laziću svakim danom sve bolje, što je posebno obradovalo njegove obožavatelje .

Na stotine komentara je napisano ispod ove fotografije i sve su poruke bile znak podrške za pjevača, mnogi su mu čestitali na trudu i upornosti i poželjeli da tako nastavi sa svojim oporvkom i fizikalnim vježbama, jer je očito da napretka ima

Samo da vas podsjetimo da je Darko Lazić u oktobru prošle godine doživio tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio neke veoma teške tjelesne povrede, a zbog nekih je bio u veoma kritičnom stanju tako da su mu se doktori borili za život , a jedva su mu i nogu spasili.

Zadnjih par mjeseci Darko je na fizikalnoj terapiji, koja, sudeći po zadnjoj fotografiji, donosi sve više i više pozitivnih rezultata.

Comments are closed.