Nakon devet godina ljubavi stigao i sin: Sada se znaju svi detalji i zna se ko je u stvari partnerka premijerke Srbije Milica Đurić (FOTO)

Već čitava regija zna da je premijerka Srbije Ana Brnabić, zajedno sa svojom partnerkom, doktoricom Milicom Đurić dobila prinovu u njihovoj vezi, tj. sina, kojeg su nazvali, kako srpski mediji prenose, Igor.

Kako mediji prenose i mama i mala beba se osjećaju odlično, a premijerka Srbije je, po izvorima bliskim vladi Srbije, van sebe od sreće i nikada nije bila tako raspoložena kao zadnjih nekoliko dana.

Prema pisanju medija iz Srbije, premijerka vlade Srbije Ana Brnabić je sa svojom partnerkom u vezi već devet godina, ali vijest da će njih dvi postati roditelji se u medijima pojavila tek prije manje od mjesec dana.

Kako su mediji naveli Milica se podvrgnula vantjelesnoj oplodnji, a zbog drugog stanja se nekoliko mjeseci uopšte nije pojavljivala na svome poslu kao i u javnosti sa premijerkom, mada je to prije redovno činila.

Tada se govorilo kako Milica ne želi da rizikuje ništa u vezi trudnoće, pa je ranije otišla i na trudničko bolovanje na poslu, i svo vrijeme je najviše provodila u kući, gdje se odmarala i pripremala za majčinstvo dok se Ana svaki puta na nekim događajima pojavljivala sama.

I u centru za radiologiju i magnetnu rezonancu u Kliničkom centru Srbije, gdje Milica inače radi su potvrdili da je Đurićka u ranoj fazi trudnoće otišla na bolovanje i da se od tada ne pojavljuje na poslu.

Ljudi bliski premijerki i njenoj partnerki kažu da Milica nije krila sreću zbog svoje trudnoće, pa je tu vijest podijelila sa mnogim svojim prijateljima i porodicom, kao i sa kolegama sa posla, a nakon silnih čestitki i nakon nekih pregleda je odlučila da ranije krene sa trudničkim bolovanjem, da se  ne bi dovela u neke rizične situacije, da bi ovih dana na svijet donijela malog i zdravoga dječaka, kojeg su ona i Ana nazvale Igor.

 

Comments are closed.