Nakon 30 godina saznala da joj je otac jedan od najslavnijih glumaca na svijetu: Hollywood u čudu (FOTO)

Nekada je život zaista čudan i prevrtljiv pa za tren  se u njemu sve promjeni i ono što ste mislili da je istina o vama i ljudi koji su oko vas se zbog raznih sticaja okolnosti za čas promjeni u nešto sasvim drugo.

Žena po imenu Laurie Murray je bila odmah po rođenju data na usvajanje, a više od 30 godina je tražila svog biološkog oca, da bi doživjela veliki šok kada je saznala da  je njen otac jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca i režisera, dobitnik Oscara Clint Eastwood.

Oglasi - Advertisement

Laurie danas ima 64 godine i uspjela je da ostvari kontakt sa svojim ocem, koji, kako svjetski mediji pišu, nije ni znao da ona uopšte postoji. Američki mediji pišu da su sada njih dvoje ostvarili veoma blizak odnos, te da su kroz razgovore otkrili da imaju neke zajedničke interese, a zajedno već neko vrijeme odlaze na porodične odmore i okupljanja.

Ovu vijest su njih dvoje i zvanično objavili na premijeri novoga filma Clinta Eastwooda u Los Angelesu, gdje se Laurie pojavila sa svojih sedmero braće i sestara, te se novinarima i fotografima predstavila kao Laurie Estwood.

Informacije o Laurie je otkrio Patrick Mc Gilligan koji je pisao biografiju ovoga poznatog glumca i režisera, i tada je saznao da je majka od Laurie bila u tajnoj vezi sa Clintom dok je on još bio zaručen sa svojom prvom suprugom Maggie Johnson.

Nakon što je saznala, za nju veoma iznenađujuće vijesti, Laurie je pokušala da stupi u kontakt sa svojom porodicom, i dok njena biološka majka nije htjela nikakav kontakt sa njom, Clint ju je , po pisanjima medija odmah prihvatio.

Iako do nedavno niko nije ni znao za sve ovo i mada nisu sa ovim informacijama sve do sada izlazili u javnost , Clint je je, kako pišu mediji, poveo Laurie na dodjelu Oscara još 2004. godine, a sama Laurie je rekla novinarima da najbolji odnos imala sa svojom bakom Clintovom majkom Ruth Wood.

 

Comments are closed.