Najzgodnija policajka na svijetu: Od nje lopovi ne bježe, a kada vidite kako izgleda shvatit ćete i zašto je to tako (FOTO)

Nekako postoji to mišljenje među muškim rodom da ako je žena uspješna u svome poslu, automatski nije atraktivna, zgodna ili lijepa, što je čista glupost, čisti seksizam koji vodi ka jednoj vrsti diskriminacije.

Neke profesije, koje obavljaju žene, jednostavno su takve da se kroz taj posao i ne može vidjeti sva atraktivnost i ljepota određene žene.

Oglasi - Advertisement

Postoji to mišljenje, naravno pogrešno, da su muškarci bolji od žena u obavljanju skoro svih poslova, kako na radnim mjestima, tako i u sportu i u svemu drugome, što je naravno šovinistička misao i zbog takvoga načina razmišljanja i dan- danas imamo situacije da su žene slabije plaćene za isti posao koji obavi i muškarac, ali sve nekako ide na to da će se i takav način razmišljanja promijeniti.

Kada je u pitanju ova djevojka o kojoj govorimo u ovome tekstu, ona je zbog svoga izgleda i posla kojeg obavlja za vrlo kratko vrijeme postala veoma popularna na društvenim mrežama.

Nisu samo muškarci policajci i vojnici, već i žene , dugi niz godina unazad obavljaju te poslove i vrlo su dobre u tome.

Ova djevojka se zove Adrijen Kolesar, i dolazi iz Njemačke, gdje obavlja posao policajke, a postala je poznata po tome što je proglašena za najljepšu i najatraktivniju policijsku službenicu na svijetu

Njenu ljepotu i atraktivnost možete da provjerite i na ovim fotografijama, ali vjerujemo da ćete se složiti sa sudom svih onih koji su je proglasili za najljepšu.

Ovakve policije bi trebalo više i na našim ulicama, mislimo da bi i građanska poslušnost bila na većem nivou.

Comments are closed.