Najžešći rat na srpskoj estradi je započeo u emisiji koju je vodio Minimaks: Kako je Jelena tada odbrusila Arkanu da su svi u studiju na nekoliko sekundi zanijemili

Jelena Karleuša ili Diva kako je mnogi zovu, ali najviše ona voli da sebe tako zove, je sigurno jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji, a od samoga početka svoje kerijere je postala poznata po tome što nikada nije imala dlake na jeziku i uvijek je imala gard i stav prema svemu, ako je bilo stanovite potrebe.

Veđ prvi njeni životni koraci su pokazivali sve ono što će ona postati sa godinama, a to je prva zvijezda regionalnog šou biznisa. Međutim, prije nego li je postala majka i prje nego li je ušla u skladan brak, Jelena je prošla dosta toga i lošega i dobroga. Sahranila je svoga vjerenika, razvela se, ali je zatim napravila pravu karijeru iz snova, da bi kruna te karijere se desila 2013. godine, kada je na Ušću održala svoj najveći koncert pod nazivom ”Viva la Diva”.

Međutim, ono po čemu je Jelena naročito poznata, osim po svojim hitovima, je i veliki broj svađa koje je imala sa mnogim javnim ličnostima, od kojih je najveću medijsku pažnju imao sukob sa drugom velikom pjevačicom, Svetlanom Cecom Ražnatović. Taj je sukob počeo na samome početku Jelenine karijere , a traje i dan- danas. Sve je počelo kada je u jednom od svojih intervjua Jelena rekla kako su sve žene koje se bave njenim poslom na neki način i kurve.

Ta je izjava posebno uznemirila Cecinog pokojnog supruga, Željka Ražnatovića Arkana, koji je Jelenu napao u emisiji koju je inače vodio veliki Minimaks, na šta mu je ona hladno odgovorila sa poznatom krilaticom ”Ko o čemu, kurva o poštenju”. Tada je Jelena postala faktički neprijatelj jednom od najmoćnijih ljudi u tadašnjoj Srbiji, a sa godinama je netrpeljivost između njih samo rasla.

Nedugo zatim Jelena je napisala i otvoreno pismo koje je objavila po medijima, a u kojem je iznjela sve ono što misli o Ceci, nakon čega je uslijedila Cecina tužba za uvrede u kojoj je Ceca tražila 2 hiljade eura. Međutim, nakon nekog vremena, presuda je poništena, a sukob Jelene i Cece se i dalje nastavlja, ali sada su se sukobu pridružila i Cecina djeca.

 

 

 

 

Comments are closed.