Najveća sramota današnje omladine: 10 fotografija iz noćnih izlazaka zbog kojih će i vas biti stid (FOTO)

Nekako je postalo uobičajeno, kada se povede razgovor između generacija o danima mladosti i tinejdžerstva, svako za svoje vrijeme u kojem je bio mlad i poletan kaže da je bilo bolje i od onih generacija prije njega, a posebno od ovih današnjih generacija.

Sasvim je normalno da kada ste već mladi, da ste i skloni nekim ludostima i ne kaže se za džabe, mladost- ludost, jer to zaista jeste tako i vjerojatno mnogi od vas imaju neke periode iz svoje mladosti i neke ekscese koje bi najradije zaboravili ili poželjeli da se nikada nisu dogodili.

Međutim, današnja omladina, barem po onome što viđamo svakoga dana, a posebno vikendima i na praznicima se baš ne zna ponašati, naravno, velika čast izuzetcima.

Sasvim je normalno da vikendom ili praznicima, malo izađete, provedete, popijete koje piće, opustite se, zaplešete, ali ipak treba znati gdje je granica i u količini alkohola i u našem ponašanju.

Alkohol i od najpametnijih ljudi zna da napravi budale, stoga ako ne podnosite dobro alkohol, nemojte ga ni piti ili ga popijte veoma malo da ne bi napravili nešto zbog čega ćete se cijeli život kajati ili postati tema za zezanje i ružne šale.

Posebno trebate biti oprezni u današnje vrijeme kada se sve snima i svako ima telefon sa kamerom, pa tako veoma lako vaše razuzdano i ludo ponašanje može da osvane na društvenim mrežama.

Ovdje vam donosimo neke fotografije koje pokazuju sramotu današnje omladine i situacije u koje se dovode pod uticajem alkohola ali i droga. ako da, budite pametniji sljedeći put kada budete išli u provod:

Comments are closed.