Najveća kazna sedme sezone ”Parova”! Ivan Marinković najstrože kažnjen i to zbog zlatnog čiviluka

Trenutno se na televizijama širom regije emituje više rijaliti programa, a najpopularniji među njima su svakako Zadruga i Parovi. I dok se o Zadruzi manje više sve zna,  Parovi su na neki način došli na drugo mjesto jer je marketing i reklamna moć Pink televizije ipak daleko jača od Happy TV.

I u rijalitiju Parovi možemo da nađemo mnoge interesantne likove, isto kao i u Zadruzi, a i dešavanja, svađe, intrige, podmetanja, ogovaranja, ljubavi, seks i slične stvari su iste u oba rijalitija.

Oglasi - Advertisement

Jedan od učesnika rijalitija Parovi je i već stari učesnik mnogih rijalitija, Ivan Marinković, koji je , osim što je poznat po tome da je bivši muž popularne pjevačice Goce Tržan, poznat i po tome da je u prijašnjoj sezoni Parova napravio dijete Miljani Kulić, koja je opet skoro čitavu trudnoću iznijela u prvoj sezoni Zadruge, da bi poslije porođaja, postala učesnica i druge sezone Zadruge.

U Parovima je običaj da se svako malo održava, tzv. roditeljski sastanak, na kojem se govori o prijašnjim danima i pojedinim događajima, kao i ekscesima i problemima koji su se desili.

Pa je tako prije neki dan voditeljica ovoga rijalitija  Anđela Lakičević imala veoma važno saopštenje za sve takmičare od produkcije.

U saopštenju je navedeno da je vila u kojoj su smješteni učesnici napravljena sva od mermera i zlatnog materijala, i da nije prihvatljivo da bilo ko uništava inventar unutar vile, iz bilo kojeg razloga. Zbog toga je, kako se navodi u saopštenju, produkcija prinuđena da kazni Ivana Marinkovića koji je u situaciji kada je bio veoma ljut i bijesam polomio zlatni čiviluk. Određena je kazna od 1.000 eura, koja će mu se oduzeti od ukupnog honorara.

Ivan Marinković je mirno prihvatio kaznu, svjestan svoje greške, a i sam je izjavio da je pretjerao u svojoj agresivnosti, kao i da će se truditi da se to više ne ponovi.

 

 

 

 

Comments are closed.