Najružnije manekenke današnjice koje su uspjele da se proslave uprkos svojim ne baš lijepim licima (FOTO)

Obično je mišljenje većine da se za neke poslove modela ili manekenki mora biti i izrazito lijep, posebno lice mora biti lijepo, jer ne može svakakvo lice ići na naslovnicue raznih magazina i časopisa.

Mnogi od nas su barem ponekad pomislili da ružno izgledaju, a većina nas ima taj ružan običaj da non- stop traži neke mene na sebi. Najčešće nismo ni svjesni da upravo te mane i nedostaci as čine zanimljivima pa čak u neku ruku i lijepima.

Oglasi - Advertisement

Možda zaista mislite da je za posao manekenke najvažnija ljepota, ali to u stvari baš i nije tako.

Ove manekenke koje ćemo vam danas pokazati baš i nisu pretjerano lijepa,ali su uspjele da naprave velike karijere u manekenskom poslu

Neke od njih su upravo zbog nekih svojih nedostataka i dobijale angažmane, jer su svi oni koji su radili na kreacijama, upravo takva lica vezala za svoje kreacije i djela.

Ovo su neke od manekenki koje spadaju u grupu ne baš lijepih modela, a neki bi ih čak nazvo i ružnima. Mi ne bismo.

Laura Ogrejdi

Za nju su uvijek se čudili kako može da bude vrhunski model sa takvim ušima, ali ona je baš insistirala na njima i nikada nije željela da ih operacijom popravi. Sada su one postale njen zaštitni zank zbog kojeg zarađuje velike novce.

Lindzi Vikson

Nju su uvijek povezivali sa neobično tankim usnama i velikim razmacimaizmeđu zuba, ali to svakako nije uticalo na njen manekenski uspjeh, dapače. Jedna je od najtraženijih manekenki na svijetu.

Dafni Gronveld

Ni ona ne važi za neku veliku ljepoticu, ali je trenutno najplaćeniji holandski model

Moli Ber

Ona je specifična zbog jagodica i ušiju, a te karakteristike su joj pomogle da jnon- stop angažiraju za revije i foto šutinge

Julia Cimer

Crte lica ove manekenke su nekako upadljive. Možda ni za nju ne biste rekli da je lijepa, ali je svakako rođena za ovaj posao.

Comments are closed.