Najnoviji detalji razvoda Igora i Severine: Evo kako je i zbog čega ostavio pjevačicu, a to je bio i okidač da prestanu živjeti zajedno

Kako većina srpskih medija navodi, a sada su se uključili i hrvatski mediji, Igor Kojić, muž pjevačice Severine, nakon svađe sa svojom suprugom, zbog koje se navodno i rastaju, odlazi iz Zagreba i nema namjeru da se više vraća.

Kako tvrde neki ljudi bliski ovome paru, Igor se pozdravio sa nekoliko svojih prijatelja i najavio svoj povratak u Beograd, u svoj rodni grad, koji je faktički bio i napustio prije tri godine kada se oženio sa Severinom.

Oglasi - Advertisement

Kako neki izvori tvrde, Igor i Severina već duže vrijeme ne funkcionišu najbolje, a donekle je sve to poremetila i slava Igorovog oca, Kebe, a kulminacija loših odnosa se dogodila kada se Severina nije pojavila na velikom Kebinom koncertu prije nekoliko dana.

Navodno je Severina bila na putu za Beograd taj dan, ali su se uz put, ona i Igor, preko telefona posvađali, tako da se Severina samo okrenula i vratila za Beograd. Zbog tog njenog poteza Igor se prilično naljutio pa je odlučio da ostane u Beogradu, pa je zbog toga i javio nekim ljudima i prijateljima u Zagrebu da se ne vraća tamo.

Severina je tog dana kada je bio i Kebin koncert imala i ročište na sudu sa svojim bivšim, Milanom Popovićem, i mada je na vrijeme krenula za Beograd, svađa sa Igorom preko telefona je natjeralo Severinu da potpuno promijeni svoje planove i tako se nije pojavila na koncertu svoga svekra Kebe, mada su svi pokušali da njen nedolazak opravdaju navodnom virozom.

Ni Severina, a ni Igor se još ne oglašavaju zbog svega ovoga, a Keba je poslije koncerta u Beogradu otputovao za Bugarsku, gdje ima više ugovorenih nastupa.

 

 

Comments are closed.