Najjače provale sa estrade koje će vas nasmijati do suza: Volim životinje jer sam poliglota i slične stvari (FOTO)

0

Opšte je poznato da školsko obrazovanje mnogih pripadnika estrade baš i nije neko, pa je takom mnogo njih koji su završili samo srednju školu, velika većina ima neki zanat ili eventualno srednju školu, dok samo rijetki slučajevi imaju završene fakultete, a mnogi, poznati pjevači i pjevačice nemaju niti malo završene škole.

Stoga uopšte nije nikakvo čudo šo u čestim razgovorima sa medijima znaju da izvale neku glupost. Mad su te stvari često zaista pravi lapsusi, dosta često njihove izjave predstavljaju i pravo stanje stvari, odnosno njihovo sveukupno znanje, odnosno neznanje o bilo čemu.

Oglasi - Advertisement

Ovo su neki od lapsusa koji su ostali mnogima u pamćenju i teško se mogu zaboraviti.

“Ja sam poliglota, volim životinje” -izjavila Zorica Marković, jer je čula baš taj dan za riječ poliglota, pa ju je nekako morala upotrijebiti, ali naravno, pogrešno..

“Ja ne volim privatno da se šminkam. Volim da odmaram mozak. –  izjava je Jelena Karleuše, koja inače zna da bude i mnogo pametnija od ovoga.

“Bilo nas četvoro i ja petoro” –  izjava Đoganija koja postavlja neke nove parametre u gramatici.
“Išao sam u pravcu Novog Sada sa Vesnom, kada sam čuo kako pjeva okrenuo sam auto za 360 stepeni i pravac Beograd” – Đole Đogani opet svojim izjavama ruši neke sve moguće naučne teorije i zakone matematike.

“Pijem sok od đusa” – rekla je Dragana Mirković i otvorila nam neke nove vidike.
“Rodio si se u Zemunu, a prije toga?” – je pitanje koje je postavila Ana Mihajlovski svome sugovorniku i tako priznala da vjeruje u reinkarnaciju
“Srećom, moj je mozak genetski pozitivan, tako da je bilo potrebno da budem ono što jesam” – Viki Miljković otkriva nemoguće mogućnosti genetike i genetskog inženjeringa.
“Institucija, to neko ili ima u sebi ili nema” –  izjavio je Keba veoma skromno i veoma glupo..
“Volim filmove sa srećnim happy endom” – Svetlana Ceca Ražnatović i poznavanje engleskog od A do Ž.
“Omiljen pisac mi je Tolstojevski” – Ceca, mada neki tvrde da je Lepa Lukić ovo rekla, ali opet dokaz da se na estradi sve može izmiješati kao koktel


“Zabole me, znate vec šta, da ne budem vulgaran pred kamerama, za pisanje novina!” – Dragan Stojković Piksi u jednom od svojih lošijih izdanja.
“Gorane, ti si blizu tridesete decenije!” – Sanja Marinković postavila pitanje Goranu Metuzalumu
“Kako se na bosanskom kaže Ð?” – Mia Borisavljević sama sebi postavila pitanje kojem jedino ona i zna značenje i potrebu
“Pjevaću odsad pa sve do današnjeg dana” – Maja Nikolić u tome kako vrijeme vrlo brzo prolazi.


”E, ajde sad, napiši mu na papiru, samo tiho, da niko ne čuje šta si napisao” – Suzana Mančić poetski i prosto nemoguće zahtjeva neke stvari od sugovornika.

”Album je gotov, samo još treba da se završi” – Tanja Savić o njenom viđenju stavljanja tačke na slovo I.


” Moj život je kao rijeka, voda koja stoji i nigdje ne teče” – Hasan Dudić o svojoj bliskoj vezi sa prirodom i poznavanjem iste

Leave A Reply