Najčudniji sudski slučaj: Dok je vodila ljubav pala sa kreveta i ostala nepokretna- Sada tuži proizvođača kreveta, a sudija u nevolji (FOTO)

Clarie Busby je žena koja ima 46 godina, majka je četvero djece, a 2003 godine je pala sa kreveta dok je bila u ljubavnome zanosu sa svojim dečkom i uslijed tog pada je zadobila povrede zbog kojih je postala nepokretna i sada je vezana za invalidska kolica.

Poslije ove nezgode odlučila je da tuži proizvođača kreveta sa kojeg je pala, ali je u tome sudskom procesu izgubila.

Oglasi - Advertisement

Ova nesretna Britanka je zadnjih 15 godina nepokretna i vezana je za invalidska kolica, jer je usljed intimnoga odnosa sa svojim tadašnjim ljubavnikom pala sa kreveta i zadobila teške povrede kralježnice koje su je prikovale za krevet i invalidska kolica.

Pokušala je da određenu zadovoljštinu dobije na sudu pa je zbog nezgode tužila proizvođača kreveta Berkshire Bed Company, ali je poslije nekoliko godina ovoga postupka izgubila na sudu. i tražila odštetu od milion funti. Ona je u svojoj tužbi tvrdila kako je krevet bio u defektnom stanju i da je to prouzrokovalo njenu povredu, ali sa time se nije složio sudija u ovome postupku.

Sudija je kod donošenje presude rekao da se nije radilo o defektnosti kreveta, već da je nesreća rezultat vrlo neobične i nesretne kombinacije pozicioniranosti na krevetu i pokreta koji se prije nesreće nikako nisu mogli predvidjeti

Iz kompanije koja proizvodi krevete su bili zadovoljni presudom, ali su i izrazili žaljenje za ozljede koje je Clarie doživjela, koja je opet novinarima rekla da je se nesreća desila uslijed ljubavnoga čina, kada je bila na koljenima, pa je krenula da promijeni pozu, i da su se tada noge od kreveta razmaknule i ona je pala sa kreveta i udarila glavom, i odmah osjetila pucanje u tijelu, kao i da je ostala nepokretna.

 

 

Comments are closed.