Najbolji savjet za muškarce- ”Ne ženite ih dok ih ne vidite bez šminke ”- Ovo su najfascinantnije transformacije uz pomoć šminke (FOTO)

Svi žele, a posebno žene, da imaju savršeni izgled, kako čitavoga tijela, ali naročito lica, jer ipak, lice je to koje prvo vidimo, i po čemu pravimo prve zaključke i ocjene.

Želja je mnogih žena, savršeno lice, bez bubuljica i mitesera, glatkom kožom. punim usnama, dugim , zanosnim trepavicama.

Oglasi - Advertisement

Naravno da se mnoge žene odlučuju na neke estetske zahvate da bi došli do određenih rezultata, mada ima dosta drugih načina, bez plastične hiruirgije, da bi se dobilo savršenstvo, barem na neko vrijeme.

Ono što vam je potrebno je malo kvalitetnije šminke, a uz pomoć profesionalaca transformacije mogu ići do neprepoznatljivosti.

Stoga nije ni čudna ona muška priča kako često znaju leći u krevet sa ljepoticom , a probuditi se pored nečega sasvim drugog.

Stoga vam mi u ovome tekstu poklanjamo nekoliko transformacija koje su napravljene samo uz pomoć šminke i uz rad velikih profesionalaca. Promjene su zaista fantastične, ali i upozoravajuće za sve muškarce. Treba biti veoma oprezan, posebno kod lijeganja i buđenja u krevetu sa ženom. Možda je i najbolje da žene prvo upoznajemo bez šminke, a poslije sa šminkom. Život bi, barem za muškarce bio  manje kompliciraniji.

Ovo su samo neki od primjera fascinantnih transformacija uz pomoć šminke kod pojedinih žena i djevojaka:

Malo šminke, pravi veliku razliku.

A nekada pravi i drastičnu razliku.

Godine i bore se veoma uspješno mogu skriti, treba se samo malo potruditi.

I problematična koža se šminkom lako skriva.

Ovdje su samo crte lica značajnije istaknute.

A ovdje je razlika fascinantna.

Malo šminke, malo frizure i majka je neće prepoznati.

Nevjerojatno da je to ista žena.

 

 

 

 

 

Comments are closed.