Nadimak koji su Meghan dali zaposlenici palače govori sve o njenom ponašanju

Ove godine se baš mnogo pisalo o vojvotkinji Meghan Markle. Od njenoga prelijepog vjenčanja za princa Harryja, pa do njenog prilagođavanja u život na kraljevskom dvoru, sve ono što je Meghan radila bilo je interesantno za medije i za cjelokupnu britansku ali i svjetsku javnost.

Službeno, kako se sada vodi Meghan, ona je vojvotkinja od Sussexa, a neslužbeno, Meghan već ima svoj nadimak na dvoru, koji su joj dali zaposlenici Kensingtonske palače, a koji je do skora bio i skriven od javnosti.

Oglasi - Advertisement

Prema pisanjima britanskih medija, zaposlenici palače su smislili nadimak za novu vojvotkinju koji, po njima, opisuje na savršen način Meghanino ponašanje na dvoru i prema svim ljudima tamo. Prema zaposlenicima, vojvotkinja Meghan po ponašanju mnogo liči na pokojnu majku princa Harryja, princezu Dianu, pa su joj stoga i dali nadimak ”Di 2”.

Kako kažu neki od uposlenika u palači, zbog načina na koji se Meghan odnosi prema njima, i po tome koliko je jedinstvena i opuštena, sve ih podsjeća na dane kada je princeza Diana hodala tom palačom i živjela u njoj, jer je odnos obje prema uposlenicima gotovo identičan, a to znači pun poštovanja i uvažavanja.

“Čuo sam da je između sebe nazivaju Di 2 jer ih njeno ponašanje jako podsjeća na Dianino. Mislim da je to istina i da su slične”, rekao je izvor blizak palači.

Čak i kraljevski fotograf Mart Stewart misli da među njima dvjema ima mnogo sličnosti jer i Meghan kao i Diana ima puno samopouzdanja pred kamerama. Kamera voli Meghan, a i Meghan voli kameru, a tako je bilo i sa Dianom. Slične su i u ljubavi prema modi i obje imaju poseban ukus. Dok je Diana voljela Versace, Meghan je više fan Givenchyja. Diana je bila prekrasna majka, a za Meghan to tek treba da se vidi, ali ne sumnjamo da će joj i ta uloga sasvim dobro pristajati.

 

 

Comments are closed.