Nada Topčagić se rješava imovine: Pjevačica zapala u velike dugove i rsprodaje kuće i vikendice koje ima po Srbiji

Izgleda da je nekada veoma popularna folk pjevačica Nada Topčagić riješila da proda skoro svu svoju imovinu koju ima po Srbiji, a i šire, jer je, kako neki mediji prenose, zapala u dugove.

Pjevačica je u dogovoru sa svojim mužem Zlatkom Đorđevićem odlučila da će zadržati samo svoj stan u Beogradu u kojem i žive, te vikendicu na Tari i kuću u Kaluđerovini.

Stoga nekretnina u Starim Banovcima, kuća u Beogradu i još nekoliko poslovnih objekata ide na prodaju da bi se izvuklo iz problema.

Izvor blizak pjevačici je medijima izjavio da je Nada u velikim problemima sa svim tim nekretninama i objektima, tako da čak nema vremena ni da ih sve obiđe, a kamoli da ih održava, a poslije problema koje je imala u Crnoj Gori oko legalizacije kuće koju tamo ima odlučila je da sve rasproda i da zadrži samo one nekretnine koje stalno koristi i koje su joj prijeko potrebne. Čak je i angažovala stručnjaka za procjene vrijednosti jer više stvarno ne može da izađe na kraj sa svim tim silnim nekretninama. Pored toga velike svote novca mora da odvaja za održavanje i eventualne kvarove, pa će i finansijski joj biti lakše kada se riješi tih nekih nekretnina.

I sama pjevačica je novinarima izjavila da joj je preko glave i kuća i drugih nekretnina i da joj je dodijalo da samo ulaže, a da sve to propada. Požalila se da je mnogo para dala na majstore i održavanje i da jednostavno je uvidjela da se sve to više ne isplati i da se dosta toga mora riješiti.

Očito je da je Nada, zajedno sa svojim suprugom, tokom karijere gledala da što više stekne i da se osiguraju stambeno kada dođu u malo poznije godine. Očito je da su pametno ulagali u nekretnine umjesto u skupe krpice, automobile i putovanja, ali došlo je i vrijeme kada se dijela toga treba i riješiti i malo bolje finansijski potkovati za dane koje dolaze.

Inače, Nada Topčagić danas ima 65 godina, pjeva, tj. karijera joj traje već 43 godine i snimila je 14 albuma u svojoj karijeri.

 

Comments are closed.