Nada Macura uskoro napušta Srbiju: Dobila je pismo, buket cvijeća i punudu iz Amerike koja se nikako ne odbija

Najpoznatija doktorica u Srbiji i reporterka Prve TV Nada Macura je ovih dana doživjela nešto što ju je mnogo iznenadilo i zbog čega je ostala zatečena. Njoj je naime, na kućnu adresu stigla pošiljka- poklon, od uglednog doktora iz Njujorka

Macura je inače u zadnje vrijeme u velikome poslu, razmišlja da otvori privatnu kliniku u kojoj bi radila sa nekoliko svojih kolega. I mada je u zadnje vrijeme govorila kako još nije uspjela da nađe sebi srodnu dušu, udvarača joj ipak ne manjka, a jedan muškarac iz Njujorka, ugledni doktor je uporno pokušava da osvoji.

Oglasi - Advertisement

Taj doktor joj je poslao i pismo u kojem je iskreno objasnio svoja osjećanja kada ju je ugledao na televiziji.

Pismo je stiglo na Nadinu adresu, a sa pismom i prelijepi buket ruža. Da ima veoma ozbiljne namjere dokaz je i avionska karta za Njujork, koja je došla sa pismom i koja je posebno šokirala Nadu.

Međutim, zbog prevelikih poslovnih obaveza, Nada trenutno nije u mogućnosti da ode u Njujork:
Na broj mobilnog telefona koji joj je tajanstveni muškarac ostavio Nada se javila i zahvalila na svemu što je dobila. Objasnila je obožavatelju da jednostavno, u ovome trenutku ne može da nađe vremena za odlazak u Ameriku, ali je naglasila da joj sve to godi i da će svakako razmisliti da u skoroj budućnosti posjeti i Ameriku i svoga obožavatelja.

Bila je veoma iznenađena i kada su je novinari telefonski pitali i tajanstvenom muškarcu jer nije mogla da vjeruje da su novinari i to saznali.

Comments are closed.