Na sajtu za nestalu djecu je prepoznao sebe: Poslije 30 godina saznao tešku i strašnu istinu o sebi- Priča koja je pogodila cijeli svijet (VIDEO)

Ovaj prodavač iz Filadelfije je znao da je kao mali bio usvojen, ali Stiv Karter, kako je ovome muškarcu ime se uvijek pitao šta je istina o njegovoj prošlosti, pa je zato bilo sasvim normalno da je doživio pravi šok kada je vidio svoju  sliku na sajtu sa nestalom djecom.

Sve što je znao je da je usvojen iz sirotišta na Havajima, ali nije znao razlog zašto je uopšte bio u sirotištu.

Želja da sazna nešto više o sebi je bila sve veća svake godine, pa je 2011 pokrenuo istragu da sazna nešto više o sebi i svojoj prošlosti i porijeklu.

Privukla ga je i priča o Katarini Vajt koja je bila kidnapovana kada je bila beba, a poslije je uspjela da pronađe svoje biološke roditelje, a i ona je otkrila istinu kada je vidjela svoju sliku kao bebe na sajtu za nestalu djecu.

I Stiv je odlučio da uradi istu stvar, pa je na sajtu našao sliku jednoga nestalog dječaka na Havajima i kada ju je kompjuterski uporedio sa svojom sličnost je bila zapanjujuća i odmah je znao da je to on.

Odmah je kontaktirao policiju na Havajima, dao im je svoje podatke, a oni su sve to provjerili. Dao je i uzorak svoje DNK, a osam mjeseci kasnije je saznao da je njegovo pravo ime Marks Panama Morijarti Barns

Njegov biološki otac Mark Barns, je prije tri decenije prijavio nestanak svoga sina, nakon što ga je njegova maka Šenon odvela u šetnju, kada je imao samo šest mjeseci i više se nije vratila iz te šetnje. Istraga je pokazala da ga je majka odvela u dom nepoznate osobe, a kada je došla policija dala je lažne podatke i za sebe, ali i za njega

Majka mu je odvedena u psihijatrijsku bolnicu, a dijete je dato na socijalnu skrb, da bi kasnije bilo posvojeno od Stiva i Pat Karter iz Nju Džersija.
Nakon što mu je potvrđen identitet, Stiv je uspio da pronađe svoju stariju polusestru, koja je bila kćer njegove majke, a ubrzo je uspio i da stupi u kontakt sa ocem

Stiv sada želi da polako upoznaje svoju novu porodicu, jer je ovo i za njega ipak sve previše.

Comments are closed.