Na pitanje da li mu je dosadila njegova supruga nakon dosta godina braka dao im je odgovor na koji su se morali zacrveniti u licu (FOTO)

0

Mnogi misle da vrijeme uništava ljubav i da brak može biti loš za osjećanja ali ipak komentar Blogera Breda Krisa na tu temu je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama zbog veoma zanimljivog ugla razmišljanja.

Kris ima 28 godina a u braku je sa svojom ženom Sarom već 7 godina i sa njom ima i dva sina Noksa i Fina.

Oglasi - Advertisement

Njih dvoje su, kako je Kris rekao zajedno već deset godina, a prije neki dan su mu pojedini ljudi postavili pitanje da li je nesretan zbog monotonije bračnoga života i da li mu je njegova žena s vremenom postala dosadnija i da li i dalje vjeruje da od nje može da očekuje neka uzbuđenja i zabavu?

Kris je na ta pitanja odgovorio na način da je rekao kako nakon 10 godina veze dani postaju malo sličniji jedan drugome, ali to nikako ne znači da su monotoni. Naravno da njegova žena ne skače na njega kada god može, kao kada je imala 18 godina, ali mu zbog toga nije dosadna. To je po njemu samo znak da imaju neke druge obaveze i odgovornosti. Priznaje da mu žena sada zna često biti drska i umorna, ali to ne znači da ne zna biti i zabavna, već je to samo dokaz da sada imaju dosta stvari koje ih drže pod stresom

Kris je i napomenuo da niko ne može da očekuje da se u vezi neke stvari ne mijenjaju i da veza s vremenom više nije bajka, već postaje život. On preporučuje svima da svako svojoj ženi da vremena za odmor, a ako je nervozna, pohvalite je i recite joj da je volite više nego prije.

Zaljubljenost po Krisu nije stanje koje ostaje za cijeli život, ali ne treba suditi partneru po onome kakav je bio ranije, jer se i vi sami u vezi mijenjate i odrastate zajedno sa partnerom, tako da ni vi niste ista osoba u koju se ona zaljubila.

Ne očekujte od svoje žene da se ponaša kao princeza, dodao je Kris, ako se prema njoj ponašate kao da je rob, i još je dodao da je suština da se ljubav u vezi mijenja i s vremenom postaje bolja i jača, a to je mnogo važnije od mladalačke zaljubljenosti.

 

Leave A Reply