Na koncertu Lepe Brene se pojavila i trudna snaha: Kada se Aleksandra pojavila u svojoj odjevnoj kombinaciji, svi su pali na leđa (FOTO)

Već se stvarno dosta toga napisalo o pjevačici Aleksandri Prijović i njenoj trudnoći.

Poznato je da je mlada pjevačica napravila prekid u svojoj karijeri da bi čuvala trudnoću, ali ipak je to ne sprječava da se pojavljuje na svim važnim događajima u Srbiji, a posebno u Beogradu.

Oglasi - Advertisement

Mada se dan poroda približava, a planiran je za sam početak iduće godine, Aleksandra ipak pokušava da ne ispadne iz štosa, barem što se medija tiče, pa se pojavljuje gdje god stigne i svima daje do znanja da je još tu, mada je na neko vrijeme zamrznula svoje nastupe.

Međutim, na ovaj se događaju morala pojaviti htjela ili ne htjela, jer bi onda svima bilo čudno zašto je nema.

Prije neki dan je bio veliki koncert Aleksandrine polu- svekrve Lepe Brene i sasvim je normalno da je i Aleksandra bila na koncertu.

Na njemu se pojavila u svečanoj, crnoj kombinaciji, a preko leđa je ogrnula dugački crni kaput. Kosa joj je bila uredno začešljana , a na licu nije bilo niti malo pretjerane šminke. Na nogama je imala špicaste čizme na štiklu, a njen šarm je oduševio sve prisutne, jer je njeno trudničko, vamp izdanje zaista bilo oduševljavajuće i osvježavajuće u toj večeri.

Sam koncert Lepe Brene je prošao na najbolji mogući način. Arena je bila dupke puna jer su mnogi već dugo iščekivali koncert najveće balkanske zvijezde Lepe Brene. Kako mediji navode, koncert se odigravao na dvije velike bine i piste po sredini arene koja je bila duga 22 metra. Svi kažu da ovakav koncert još nije bio na Balkanu, a mnogi od posjetitelja su oduševljeni i vizualnim sadržajem koji je išao tokom koncerta i koji još nije viđen na ovim prostorima.

 

 

 

Comments are closed.