Na KBC-u Zemun trenutno je opsadno stanje: Policajci sa dugim cijevima stoje ispred bolnice, a svemu tome je razlog Darko Lazić

Kako prenose skoro svi mediji u Srbiji, pravo je opsadno stanje u bolnici u Zemunu gdje je smješten pjevač Darko Lazić, nakon nesreće koju je doživio prije nekoliko sedmica i u kojima je zadobio mnogo povreda od kojih su neke bile veoma teške pa čak i opasne po njegov život.

Kako mediji prenose cijela bolnica je pod opsadom policije, a razlog tome je da je Darko Lazić prije nesreće imao dodira sa određenim narkoticima, pa je tako dosegao i određeni nivo ovisnosti o istima, pa je kod buđenje iz kome u koju je bio vještački stavljen zbog teških povreda, počeo da osjeća i krizu od uticaja narkotika, odnosno kriza je nastupila jer Darkov organizam nije dobio potrebnu količinu narkotika na koju se navukao.

Oglasi - Advertisement

Osoblje bolnice je u posljednjim danima primjetila i prijavila pojavljivanje i kretanje nekih sumnjivih osoba oko sobe Darka Lazića, a sumnja se da su u pitanju određeni dileri drogama, koji su pokušali da pjevaču dostave određenu količinu, koja bi svakako bila opasna po pjevačevo stanje, bez obzira na krizu koju trenutno preživljava.

Kako neki od svjedoka kažu, u bolnici je trenutno pravi haos, a posebno oko Darkove bolesničke sobe.

Neki pripadnici su, kako navode neki od medija , dobili i direktno naređenje da sa dugim cijevima stoje ispred bolnice u slučaju da dileri pokušaju opet sa nekom od dostava.

Neki od doktora su već u nekim svojim izjavama rekli da ih je sam Darko molio da mu daju nešto jer mu je kriza veoma teška. ali izgleda da je pjevač i na svoju ruku pokušao da dođe do nekih narkotika, time riskirajući svoj život i sav trud doktora i osoblja bolnice koji su ga nakon mukotrpne borbe i održali na životu i doveli ka u situaciju da uopšte ima bilo kakvu šansu za oporavak

 

 

Comments are closed.