Na estradi opet urnebes: Otac Harisa Berkovića otkrio pravu istinu o Radi Manojlović: Vjenčanja neće biti jer se njih dvoje svađaju svakih pet- šest dana jer su im neke stvari važnije od njihove veze (FOTO)

0

Mediji već neko vrijeme bruje na sve strane o vjenčanju popularne pjevačice Rade Manojlović i njenoga izabranika, pjevača Harisa Berkovića, ali se ovih dana u medijima pojavio i Harisov otac Mirsad, koji je demantovao ove vijesti

Svima je poznato, ko barem malo prati estradu da je Radina i Harisova veza bila zaista turbulentna sa mnogo pasova i podizanja, sa svađama i prekidima, mada nikada njih dvoje i nisu pričali o tim svojim problemima u javnosti. To je na neki način potvrdio i Harisov otac, tj. da se njih dvoje stalno svađaju, ali da je to i normalno kada se ljudi vole.

Oglasi - Advertisement

Još je i dodao da su natpisi o Harisovom i Radinom vjenčanju velika laž i da mediji, posebno oni iz Srbije samo nagađaju. Kako Harsov otac kaže, njih su dvoje prebrodili najveću krizu koju su imali, ali da trzavica još ima, ali da niti jedno od njih dvoje ne govori i ne spominje vjenčanje jer su oboje sada okrenuti i skoncentrirani na svoje karijere i po Harisovom ocu, njima dvoma je vjenčanje sada na posljednjem mjestu.

Poznato je da su Rada i Haris bili pred samim raskidom prije nekoliko mjeseci, ali kako Harisov otac kaže, sada su se stvari poprilično smirile kod njih dvoje, mada se opet pomalo svađaju svakih pet- šest dana. Trenutno zajedno žive u Harisovom stanu koji ima u Beogradu, a dosta često navrate i u BiH.

Sve u svemu, vidjet ćemo da li je sve ovo bila još samo jedna dimna bomba, ili ćemo uskoro da čujemo svadbenu muziku.

 

Leave A Reply