Muž skupio slike sa svih “zabavnih” putovanja sa svojom divnom ženom i objavio ih na društvanim mrežama, a rezultat je zadivljujući (FOTO)

Vjerujemo da mnogi od vas vole putovanja, putovati, u druga mjesta, gradove , države, kontinente. Otkrivati neke nove kulture, obilaziti znamenita mjesta u svijetu, upoznavati neke nove ljude.

Ako nisu službena putovanja u kojima se nema vremena ni proviriti iz kola ili sa sastanaka, putovanja su u principu lijepa iskustva. Posebno ako se na ta putovanja ide sopstvenim autom i sa dragim i voljenim osobama, onda putovanja mogu biti još i ljepša. Ne bude vam nikada dosadno u kolima, a i uvijek se može stati, odmoriti, malo se zabaviti na nekim interesantnim mjestima i obilježiti svaki trenutak putovanja.

Oglasi - Advertisement

Ili možda to baš i nije tako, jer ima i drugačijih iskustava sa putovanjima sopstvenim vozilom sa voljenom osobom.

U ovome tekstu vam donosimo kao neki foto dnevnik sa putovanja jednoga muškarca i njegove supruge. Nemojte da očekujete fotografije sa raznih egzotičnih destinacija, jer to nije ta vrsta foto dnevnika. Riječ je o nečemu sasvim drugačijem, pomalo komičnim.

Sigurni smo da će se mnogi od vas pronaći na ovim fotografijama, posebno oni čija je dužnost da svo vrijeme putovanja budu za volanom i da upravljaju vozilom.

Tako je ovaj muškarac objavio fotografije sa zajedničkih putovanja njegove supruge i njega, ali se ne radi o onim klasičnim fotografijama iz raznih gradova i država, već se radi o fotografijama koje su nastale tokom vožnje.

Kada ih sve pogledate vjerujemo da ćete se nasmijati od srca.

Vjerujemo da mnogi od vas imaju ovakva saputnike, koji svo vrijeme putovanja spavaju dok vi vozite, ili ste možda čak vi jedan od ovih koji spavaju. Možda bi ovaj album bio i zanimljiviji sa ponekom fotografijom sa nekih destinacija na koje su putovali, ali i ovako je dovoljno zanimljiv.

 

 

:

 

Comments are closed.