Muž joj nestao samo 6 sedmica nakon vjenčanja: Kada je nakon 68. godina saznala pravu istinu, suze su same krenule (VIDEO)

Život dosta često ispriča takve priče da prosto ne možemo da povjerujemo da se pojedinim ljudima nešto tako dešavalo,  i da ljudsko srce može i da izdrži neke trenutke koje mu život napravi.

Ovdje vam donosimo jednu nevjerojatnu priču o ženi koja je bila vjerna samo jednome muškarcu i to cijeli svoj život. Njeno ime je Pegi Harisi i još davne 1944. godine se bila udala za svoga tadašnjeg momka i ljubav svoga života Bilija, u Teksasu, Americi.

Oglasi - Advertisement

Bila je to ljubav kakva se rijetko viđa i zaista su bili sretni. Mislili su da će dugo živjeti tako u ljubavi i sreći, međutim, na njihovu žalost, to baš i nije bilo tako. Njihov brak je trajao faktički samo 6. sedmica.

Bili je poslat kao pilot ratnog aviona na ratišta u Europu, kako bi učestvovao u borbama za Normandiju. Pegi je ostala sama kod kuće i nije joj bilo niti nalo lako.

Nikakve vijesti nisu stizale od Bilija, pa nije uopšte znala ni da li je živ, pa je zabrinutost kod nje svakim danom bila sve veća i veća. Rat se i završio, ali nikakve informacije nije dobijala od Bilija. Iz vojne komande su joj rekli da nemaju nikakve informacije o njemu, pa da se ne vodi ni kao poginuo, ali su ga vodili kao nestalog. Ništa drugo osim toga se nije znalo o njemu.

I to je neznanje trajalo punih 68. godina, da bi poslije toliko vremena Pegi saznala i kako je njen Bili poginuo i kako je sahranjen. Međutim, poslije izvjesnog vremena se ipak saznalo da to nisu Bilijevi ostaci, pa se agonija opet nastavila. Pegi je opet bila neutješna i pisala je 2005. godine i kongresmenu.

Na kraju je njihov rođak nakon dosta truda došao do informacija i saznao je da je Bili poginuo u Normandiji, gdje je kasnije i sahranjen. Pogledajte njihovu priču:

Comments are closed.