Mustafa Sandal se tajno sastao sa Emininim novim dečkom i održao mu lekciju: ”Ne bih volio da ti i ja imamo neke probleme” (FOTO)

U posljednje vrijeme se mnogo pisalo o tome, a popularna pjevačica Emina Jahović više uopšte i ne krije da uživa u vezi i druženju sa turskim bogatašem Sadetinom Saranom. Turski mediji bukvalno prate svaki njihov korak, a kako su nedavno neki od medija prenjeli, nedavno je došlo i do susreta između Sadetina i bivšeg Emininog supruga Mustafe Sandala. Navodno su se njih dvojica sreli u tajnosti, a poznato je i da se njih dvojica znaju još od prije i da su kao neka vrsta prijatelja.

Ljudi bliski Mustafi kažu da je on sa Eminom u super odnosima i da i ako imaju neku raspravu, da je to onda samo zbog djece. Po medijima u Turskoj se priča da su u razgovoru Sadetin i Mustafa rekli svašta jedno drugome, ali tome je htio da stane u kraj Mustafin otac, pa je on i organizovao tajni susret između njih dvojice, o kojem čak ni Emina nije ništa znala.

Njih dvojica su se našla u jednome restoranu u Istanbulu, i Mustafa je otvoreno rekao ono što je imao, a sve se svodilo na to da on želi da Emina bude srećna, i da kada su se rastali, da je ona ostala mirna i srećna, i da želi da tako i ostane, jer njihovim sinovima treba majka koja zraći srećom i zadovoljstvom.

Mustafa je, kako navode mediji u jednom trenutku rekao Sadetinu da ne želi da njih dvojica imaju bilo kakve probleme, ali da zahtjeva od njega da Emina bude srećna. Sadetin mu je tada rekao da ne treba da se brine i da je i njegova želja da Emina uvijek ima osmijeh na licu.

Mediji su na kraju imali samo jedan zaključak, a to je da je Emina zaista prava srećnica, kada ima ovakvog sadašnjeg i bivšeg partnera, koji brinu o njenoj sreći i zadovoljstvu.

 

 

 

 

 

Comments are closed.