Muškarci uzdišu zbog njenih slika: Da li je ovo najzgodnija Bosanka i Hercegovka? (FOTO)

Izbor sa Miss je veoma popularno takmičenje u svakoj zemlji svijeta, a posebno je to što se oko tih izbora okreću velike pare, a sponzori se utrkuju  koji će prije da sponzoriše takve manifestacije i djevojke koje su odlučile da se takmiče.

Pa je tako izbor za Miss veoma popularan i u BiH, gdje se mnoge djevojke prijavljuju za ovo takmičenje, ali samo najsretnije i najljepše dođu do samoga kraja. Ova djevojka je jedna od takvih.

Oglasi - Advertisement

Njeno ime je Andrea Barčić i ona je privukla pažnju svojim slikama iz teretane gdje je pokazala kako je dobro građena. To je naravno privuklo najviše pažnju muške populacije.

Ona se takmičila na nekoliko izbora ljepote i uvijek je ostavljala veoma dobar utisak gdje god bi se pojavila.

Inače Andrea dolazi iz Mostara, a veće se uveliko bavi i modelingom, kao i maneknstvom i već je snimila nekoliko editorijala za neke modne časopise i časopise koji se bave ljepotom žene. Poslije svih ovih uspjeha došli su na red i neki pregovori sa svjetskim poznatim brendovima, koje bi Andrea vrlo skoro mogla početi da reklamira i predstavlja. Zbog svega toga mnogi stručnjaci predviđaju Andrei veoma uspješnu karijeru, kako u svijetu mode , tako i u svijetu modelinga i manekenstva.

Andrea inače obožava da provodi vrijeme u teretani, posebno voli da se bavi fitnesom, a ui ostatku vremena kojeg ima veoma malo, voli da čita knjige, što je pomalo i neobično za djevojke iz te branše, mada je lijepo saznanje da nisu sve iste u tom zanimanju.

Andrea je i veoma aktivna na društvenim mrežama i svako malo objavljuje svoje fotografije, posebno one iz teretane.

Mnogi je smatraju najljepšom djevojkom u BiH, a ko smo mi da sudimo drugačije.

 

Comments are closed.