Moja kćerka koja ima 16 godina me je zamolila da joj donesem nešto iz sobe: Kada sam otvorio jednu fioku vidio sam nešto zbog čega svoju kćerku više ne mogu da pogledam u oči (FOTO)

U ova moderna vremena i mladi svijet se prilagođava istom, pa tako i njihovo sazrijevanje ide puno brže nego što je to bilo prije nekih deset, dvadeset godina.

Tako je nekako i kada je seksualno sazrijevanje u pitanje, jer današnja omladina svoja prva seksualna iskustva stiče u veoma mladim godinama, što nije bio čest slučaj u nekim prijašnjim vremenima.

Pojavom interneta i društvenih mreža mladom svijetu je na pladnju pružen veliki broj informacija, pa je tako i njihovo interesovanje za sve aspekte života povečalo, kao i njihova želja za eksperimentisanjem u nekim domenama života veća, nego kod mladog svijeta u nekim prijašnjim generacijama.

O tome na neki način govori i ova ispovijest jednoga oca koji je imao ne baš obično iskustvo sa svojom kćerkom, ali ne direktni, već više rekli bismo indirektni način.

Pa taj otac u svojoj ispovijesti ispričao kako je u jednom druženju sa kćerkom, sa kojom inače ima veoma dobar odnos ona ga zamolila dok je kuhala večeru za njih dvoje da joj donese nešto iz njene sobe.

On je naravno to učinio, da bi tražeći tu stvar u fioci naletio na paklo tj. otvorenu kutiju kondoma. Odmah mu se malo i zavrtilo u glavi jer je smatrao da je njegova kćerka još premlada za bilo kakvi seksualnu aktivnost, jer joj je tek šesnaest godina, ali mu je opet bilo drago sa druge strane da je dovoljno svjesna da ipak koristi zaštitu.

Nadao se, a to je podijelio i na društvenim mrežama, da je njen momak nije primorao na takve stvari, kao i da je sve njena svjesna odluka, a priznao je i da je upoznao njenoga momka, i da mu se čini da je pristojan mladić, te da se njih dvoje odistinski vole.

Jednostvano, naša djeca sve brže i brže odrastaju, a mi smo sve manje spremni da nam oni izmiču iz ruku i već odavno žive svoje živote.

Comments are closed.