”Moj tata, heroj”: Dječakova zadaća o tome kako je zatekao mamu i tatu u krevetu dospjela na internet i postala pravi hit- Svi koji su pročitali rad valjaju se od smijeha (FOTO)

0

Djeca su najiskrenija bića na svijetu i zbog te svoje iskrenosti često i sebe ali i neke druge ljude dovode u zaista nezgodne situacije, posebno kada su njihovi roditelji u pitanju, koji i ne bi voljeli da se sazna baš sve što se dešava unutar njihove porodice, a djeca su sklona da ispričaju baš sve kada ih se lijepo i na pravi način pita.

Tako se ovih dana na društvenim mrežama pojavio  školski rad dječaka koji ima osam godina, a koji je postao pravi hit na internetu baš zbog dječakove čiste iskrenosti.

Oglasi - Advertisement

Naime svi u njegovom razredu su za zadatak dobili da napišu sastav na temu ”Moj je tata heroj” a dječak je napisao rad nad kojim se učiteljica veoma dobro nasijala, a kasnije, kada se rad pojavio i na internetu nasmijao se i ostatak planete.

Pa je tko dječak u svome radu napisao da je njegov tata heroj jer je spasio njegovu mamu da  ne ode na nebo. Dječak je napisao da bi njegova mama umrla da njegov tata nije bio tako hrabar, a sve se to desilo jedne nedjelje kada je dječak čuo mamu kako viče iz sobe ” O, Bože, dolazim, o, Bože, dolazim”.

Dječak je napisao da se veoma uplašio kada je čuo te mamine krikove iz sobe, jer nije želio da njegova mama umre pa je brzo utrčao u sobu od svojih roditelja i tada je vidio da su noge njegove mame podignute skroz uvis te da je Bog pokušavao da uzme njegovu mamu sebi, a da je tata svo vrijeme ležao na njegovoj mami i nije dao da je Bog uzme. Još  je i napisao da je njegov tata to radio svo vrijeme sve dok na kraju Bog nije odustao i nije ostavio njegovu mamu na miru.

Dječak je za svoj iskreni rad dobio najnižu ocjenu, komentar učiteljice ispod njegovoga rada je bio da mora hitno da razgovara sa oba roditelja.

 

Leave A Reply