Mnogima ništa nije jasno: Ovako je Jelena Krunić izgledala prije svih tetovaža i operacija- Bila je ljepotica (FOTO)

0

Poznato je da su rijaliti tipa Zadruga i Parovi veoma popularni u Srbiji, ali i u široj regiji, pa samim time i mnogi učesnici ovih rijalitija su stekli određenu popularnost.

Ona spada u red najintrigantnijih učesnica rijalitija. Tijelo joj je skoro skroz prekriveno tetovažama, a ujedno je poznato i da je uradila mnoge estetske operacije na sebi.

Oglasi - Advertisement

Naravno radi se o rijaliti takmičarki Jeleni Krunić koja je ovih dana na društvenim mrežama objavila neke svoje fotografije od prije , kao i od danas, a koje pokazuju kakvu je drastičnu transformaciju na sebi uradila Krunićka.

Poslije pregleda svih tih fotografija mnogi se pitaju šta je Jeleni sve to trebala, jer je više nego očito da je izgledala mnogo bolje prije svih tih tetovaža i operacija

Nedavno je Jelena u nekim svojim razgovorima sa novinarima otkrila zašto je odlučila da radi tetovaže, pa je tako priznala da je oduvijek imala sklonosti prema njima i kao mlada djevojka je još razmišljala kako bi bilo da napravi koju tetovažu na sebi. Želja joj je od samoga početka bila da se razlikuje od ostalih, a bilo je trenutaka, kako priznaje, da je morala lagati oca za pojedine tetovaže, i da za neke nikada nije ni znao da ih je napravila. Rekla je Jelena novinarima, da svi oni koji se tetoviraju znaju da kada naprave neku tetovažu znaju da im to nije zadnja, a i da se ona sama osjeća kao da krizira kada neko duže vrijeme ne uradi ni jednu novu tetovažu na sebi.

U tome razgovoru Jelena je priznala kako je u jednome periodu svoga života bila i u emotivnoj vezi sa pjevačem Dadom Polumentom, koji ju je upoznao na jednome beogradskom splavu, i kako mu se odmah svidjela njena harizma i energija. Počeli su vezu, ali je u njoj bilo non- stop trzavica, svađa i mirenja, a li je i napomenula da nije bila u vezi sa Dadom dok je on bio u braku sa Selmom

 

 

 

Leave A Reply