Mnogi su mišljenja da je prava ljepotica: Upoznajte suprugu Milorada Dodika koja se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti (FOTO)

Milorad Dodik je političar, predsjednik je manjeg entiteta u Bosni i Hercegovini, Republike Srpske, a uskoro bi trebao da preuzme i ulogu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda.

Tako su barem pokazali rezultati nedavno završenih opštih izbora u BiH, mada se opozicija ne slaže sa tim rezultatima jer smatraju da je u vrijeme izbora izvršena velika izborna krađa a na štetu kandidata opozicije.

Oglasi - Advertisement

Dodik naravno opovrgava sve optužbe opozicije i proglašava izbornu pobjedu i time pokazuje da unatoč što više od pola sveukupnog stanovništva Republike Srpske ne podržava njegovu vlast i dalje ima na čina i zna kako da pobjedi na izborima, ne birajući sredstva.

Međutim, ono što se da primjetiti je da se supruga Milorada Dodika veoma rijetko pojavljuje u javnosti i da je sva ta halabuka oko politike , izbora i svih ostalih problema u Republici Srpskoj i ne zanima previše.

Njeno je ime Snežana Dodik i po zanimanju je ekonomski tehničar. Nikada se nije bavila politikom, a sa Miloradom Dodikom je u vezi još iz srednjoškolskih dana.

Njih dvoje u svome braku imaju i dvoje djece, kćerku Goricu i sina Igora, a upravo su prije nekog vremena po šesti puta postali baba i djed, jer je sin Igor dobio sina Novaka sa svojom izabranicom Ivanom.

Što se tiče svega onoga što ovaj najmoćniji par Republike Srpske posjeduje, Mile Dodik je u svome imovinskom listu prije izbora prijavio da posjeduje kuću u Laktašima u vrijednosti od 300.000 KM, kuću u Srbiji u vrijednosti od 1,7 milijuna maraka. Iako je napisao da je dva stana u Beogradu prodao, oni se još uvijek vode na njegovo ime i ukupna im je vrijednost 740.000 KM.

Njegova supruga Snežana je vlasnica poslovnog prostora vrijednog 100.000 KM i zemljišta od 20 hektara kod Laktaša za koje je procijenio da vrijedi 89.000 KM.

Comments are closed.