Mnogi se i dan danas pitaju zašto su se njih dvoje rastali: Pojavile se fotografije sa vjenčanja Vesne Zmijanac i Kemiša koje još nisu viđene (FOTO)

Kada je u pitanju naša estrada , kao i ljubavni parovi koji se pojave, budu ili prođu na njoj, to je tema koja je uvijek zanimljiva široj javnosti, i mnogo ljudi prosto uživa da saznaje neke pojedinosti i pikanterije iz života poznatih, posebno kada je njihov ljubavni život u pitanju.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako veza, ili ljubav Zorice Brunclik i njenoga muža Miroljuba Aranđelovića Kemiša dosta često tema mnogih natpisa, a i njih dvoje se dosta često nađu na naslovnicama tabloida ili portala.

Zorica i Kemiš sigurno spadaju u jedan od najpopularnijih estradnih parova, a ako je vjerovati silnim natpisima o njima, kao i njihovim izjavama za medije, oni su veoma srećni zajedno, ali malo je poznato da prije nego li su njih dvoje završili zajedno da su oboje bili u brakovima koji i nisu završili najbolje.

Mnogima je vjerojatno manje poznato da je Kemiš prije braka sa Zoricom bio u braku sa drugom veoma popularnom pjevačicom Vesnom Zmijanac, i da je taj njihov brak trajao ti i po godine. Sasvim se malo zna o braku Vesne i Kemiša, ali neki ljudi, koji su u to vrijeme bili bliski ovome paru kažu da je u njihovom braku, na samome početku bilo sve idilično, a kada je došlo do problema, oni su to riješili van medija i javnosti, tako da su se razišli na korektan način bez velike pompe i podizanja prašine.

Na društvenim mrežama su se ovih dana pojavile i neke fotografije sa vjenčanja Vesne i Kemiša, koje su veoma obradovale fanove od oboje, ali ne znamo još kako je Zorica reagovala na ove neka prisjećanja iz prošlosti njenoga sadašnjeg muža.

 

Comments are closed.