Mnogi kada su vidjeli ovu fotografiju mislili su da ih oči varaju: Bosanac podijelio svoju fotografiju iz mladosti kada je bio roker i imao dugu kosu- Nije mu uopšte loše stajalo (FOTO)

Kada su Zvezde Granda u pitanju jedan od popularnijih i najsimpatičnijih članova žirija je svakako Dragan Stojković Bosanac koji je poznat da baš previše i ne učestvuje u svim zavrzlamama koje su vezane za ova šou, da rijetko kada progovara, ali kada nešto kaže, onda ga svi slušaju i svi veoma dobro znaju i razumiju, kao i što poštuju ono što Bosanac izgovori.

Svakome ko gleda ovu emisiju je poznato da je Stojkovićev zaštitni znak njegovi brkovi i harmonika koju svira maestralno, ali ovaj član žirija Zvezda Granda u svojoj mladosti baš i nije izgledao ovako narodnjački.

Doktor za muziku, kako ga mnogi nazivaju je sedamdesetih godina prošloga vijeka imao potpuno drugačiji imidž od ovoga sadašnjeg koji je podsjećao na to kao da je Bosanac veliki roker i veliki ljubitelj rock and roll muzike i da mu narodna muzika baš i nije bila primat i najvažnija.

Bosanac je podijelio jednu svoju takvu fotografiju iz mladosti na društvenim mrežama, a mnogi njegovi fanovi ne mogu da povjeruju koliko na toj fotografiji ne liči na sebe sadašnjeg.

Ispod fotografije je napisao ”Kao da sam sa naslovne strane… sa Mirsadom Mulićem, Konjic”, a on je sa lijeve strane fotografije.

Mnogi njegovi fanovi su u neku ruku bili prijatno iznenađeni, a jedan od komentara je bio i od njegovoga kolege iz Zvezda Granda, Đorđa Davida koji mu je napisao da ga na ovoj fotografiji podsjeća na Borisa Novkovića.

Osim ove fotografije, Bosanac je podijelio još jednu iz ranijeg djetinjstva, na kojoj je vidljivo da njegova ljubav prema harmonici datira iz najranijih dana.

 

 

Comments are closed.