Mnogi Amerikanci ostali u šoku: Pojavio se snimak na kojem Vlade Divac puca iz sačmare u centru grada (VIDEO)

Prošli su božićni praznici i nekako smo svi ih pokušali provesti na najbolji mogući način, uz svoje najmilije, česnicu i sve ono Što Božić svojom tradicijom nosi sa sobom.

Ipak i da Božić više nije kao što je nekada bio i da je sve manje unutar toga praznika onoga tradicionalnog i porodičnog dokaz su i mnogi video snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji na malo zabrinjavajući način pokazuje u kojem pravcu proslava Božića ide , i kako sve to već dobro poprima neke primitivne  i nekulturne konture.

Pa je tako i proslavljeni srpski košarkaš i visoki funkcioner Sacramento Kingsa, NBA ekipe, Vlade Divac proslavio sa Srbima u Americi Božić, na jedan svoj način, recimo jedinstveni.

Kako navode američki mediji Srbi u Americi se već po tradiciji okupljaju u Džekosnu, u Čikagu i tamo za Božić pucaju iz pušaka, poslije čega, naravno, pokupe sve čahure. Naravno u pitanju su sve ćorci i sve je pod kontrolom policije, ali postavlja se pitanje kakve veze ima Božić sa pucanjem iz sačmare.

Ove godine je ovu proslavu uveličao i srpski košarkaški as Vlade Divac, koji je također pucao iz vatrenog oružja. Divac je sa par svojih prijatelja došao na poznatu lokaciju, a onda zajedno sa svima ostalima pokazao i svoje znanje baratanja sa vatrenim oružjem.

Poslije pucnjeve svi zajedno idu u crkvu, a onda se sa pečenom prasetinom obiđe nekoliko srpskih kuća.

Evo kako je sve to izgledalo. Sve možete vidjeti na ovome videu.

Ipak i dalje za mnoge prave vjernike ostaje pitanje kakve veze imaju Božić, crkva. česnica i pucanje iz sačmare ?

 

Comments are closed.