Mladoženja na vjenčanju mladoj odgovorio NE: Kada je objasnio zašto, svi su na vjenčanju briznuli u plač (VIDEO)

Vjenčanja su za svaki zaljubljeni par koji se odluči na taj korak najvažniji dan u njihovoj vezi, a pored rođenja djece svakako i najvažniji dan u njihovim životima.

I mada su pripreme uvijek stresne i pune problema, dosta često se ne može baš sve kontrolirati u toku vjenčanja, pa tako dođe do nekih situacija koje vjenčanje odvedu u sasvim drugi smjer.

Za nju je to trebao da bude najsretniji dan u životu, jer je konačno trebala da se uda za čovjeka svoga života, za svoju srodnu dušu, ali stvari na vjenčanju nisu baš išle onim tokom kako je sve bilo planirano, a posebne su tenzije nastale kada je matičarka upitala mladoženju, da li svoju dragu uzima za ženu. Kada je mladoženja izrekao NE, nastao je muk u sali, a mlada je ostala sva u čudu.

Možete  li samo zamisliti tu noćnu moru, da vam se tako nešto desi na vjenčanju?

Stojite pred matičarem, sretna i zaljubljena, a vaš izabranik izgovara NE?

Međutim nastavak priče ide na bolje.

Jer Pol, kako se zove mladoženja je izgovorio NE, ali je nastavio sa svojom pričom. Pol je tada izgovorio da svoju dragu ne želi samo uzeti za suprugu, već je još kroz suze nastavio da govori kako svoju dragu želi uzeti i za najveću svoju ljubav, srodnu dušu, najboljega prijatelja, partnera.

Htio ju je uzeti kao nekoga sa kime će biti cjelina, od koga se nikada neće razdvajati i za koga će uvijek biti tu, kada joj zatreba.

Na kraju je i njihov pas donio prstenje, pa je cijela ceremonija od početne katastrofe postala prelijepa priča koju možete i pogledati na ovome videu

 

Comments are closed.