Mladoženja na svadbi zamolio goste da okrenu tanjire, a zatim je otkrio neugodnu istinu i prekinuo vjenčanje

Vjenčanja su svakako najvažniji događaj za par koji je odlučio da uplovi u bračne vode, pa samim time i pripreme oko istog je dosta važna , a za mnoge stresna i puna panike, problema i iščekivanja.

Već smo na ovim našim stranicama govorili o mnogim vjenčanjima, običnim i veoma neobičnim, sa videom ili samo sa fotografijama, i nijedan o tih tekstova ili priča nas nije ostavilo ravnodušnim.

Oglasi - Advertisement

Jedno od vjenčanja koje je baš neuobičajeno je ovo o kojem govori ovaj tekst.

Mlada na ovome vjenčanju nije mogla ni da pretpostavi šta će njen muž da uradi, ali kada se sve sabere i oduzme, zaslužila je da joj se tako nešto dogodi

Vjenčanje se odigralo u Velikoj Britaniji, a stvar je u tome da je ova mlada varala svoga dečka, vjerenika i to sa tačno osam momaka. Sa njima je spavala dok je bila vjerena. Ali ono što je još groznije, ona je svu osmoricu pozvala na svadbu.

Mladoženja je na neki način saznao šta je sve njegova vjerenica radila, i šta još radi, pa je na sam vjenčanja napravio pravi šou koji će svi zapamtiti, a posebno mladenka.

U jednom je trenutku mladoženja sa mikrofonom došao na centar sale gdje je bilo vjenčanje i rekao svim prisutnim da svako od njih okrene svoje tanjure koji se nalaze ispred njih.. Zatim je rekao da svi oni koji imaju crvene naljepnice na dnu tanjira da ostanu na nogama, dok drugi smiju sjesti.

Svi su mislili da je riječ o nekoj igrici. Nakon što su gosti okrenuli tanjire, 8 momaka je ostalo da stoji.

Tada je mladoženja pred svima rekao da je to osam momaka sa kojim je njegova supruga spavala dok su još bili vjereni, ali je u isto vrijeme i rekao da od tog momenta traži poništenje braka.

Nevjerojatna reakcija, nevjerojatan potez o kojem će svi prisutni veoma dugo pričati.

 

Comments are closed.