Mladoženja iz Srbije hit na internetu: Sveštenik ga pitao da li se obećao drugoj ženi, a njegov odgovor ostavio u šoku sve prisutne, a posebno mladu (VIDEO)

Vjenčanje je , pored rođenja djeteta, najvažniji trenutak u vezi svakoga para, pa stoga nije neobično da svi žele da ti trenuci proteknu savršeno bez ijednoga gafa i greške.

Velike se pripreme rade oko svakoga vjenčanja, puno je tu posla ,obaveza, stresa, pa stoga nije nikakvo čudo da su svi u vezi toga dana pomalo prestrašeni i nervozni, posebno mlada i mladoženja.

Oglasi - Advertisement

Tako je sasvim prirodno da mladenci u nekim trenucima, od velikoga uzbuđenja i sreće budu tako nervozni da urade neke stvari ili izreknu neke riječi koje im ne bi nikada na pamet pale. Ali takve se stvari dešavaju i zbog toga neka vjenčanja budu još i ljepša i simpatičnija.

Tako se i ovaj mladoženja o kojemu je ova priča malo zbunio i nasmijao sve prisutne na vjenčanju.

Ovo vjenčanje je postalo pravi hit i to zbog odgovora mladoženje. Vjenčanje se održalo u Srbiji, a mladoženja je mnoge nasmijao do suza, pa čak i njegovu odabranicu.

Sve se desilo u onome trenutku kada sveštenik pita mladence određena pitanja, kao što su da li uzimate osobu tu i tu, za svoga životnog saputnika i slična pitanja. Svi znamo koji odgovor treba da se očekuje, ali na ovome vjenčanju je sve bilo malo drugačije.

Ovaj mladoženja je bio posebno nervozan pa je sa jednim svojim odgovorom nasmijao sve prisutne. Kod prvog pitanja je sve dobro prošlo. Sveštenik je pitao mladoženju da li ima dobru čvrstu namjeru da Vesnu uzme za svoju ženu i njegov odgovor je bio DA.

Ali nakon toga je išlo pitanje sveštenika da le se slučajno obećao nekoj drugoj, na šta je mladoženjin zbunjeni odgovor opet bio DA, i tada je nastao smijeh, koji se neko vrijeme nije mogao smiriti.

Na ovome videu možete vidjeti kako je sve to izgledalo:

 

 

Comments are closed.