Mladenka postavila tako sulude uvjete za goste da joj ni sestra ne želi doći na svadbu

Kada je vjenčanje u pitanju, poznato je da pojedine mladenke znaju biti posebno sitničave oko svega što se tiče samoga vjenčanja, ali ova mladenka o kojoj se govori u ovome tekstu je baš malo pretjerala u svojim idejama oko vjenčanja i oko zvanica.

Sve je ovo objavila mladenkina sestra koja je i sama ostala zatečena uslovima koje je postavila mladenka svojim gostima i zvanicama, a u vezi njenoga vjenčanja.

Oglasi - Advertisement

Uslovi su takvi da se svi sa razlogom pitaju, ko bi joj poslije svega ovoga uopšte i želio doći na svadbu.

Mladenka je zbog manjka mjesta na svadbi napravila pravo takmičenje sa uslovima koje pojedini moraju ispunjavati da bi dobili svoja mjesta na vjenčanju. Ostalo je bilo još samo četiri mjesta, a bilo je sedam kandidata koji su trebali da ispune ove uslove, ako su žeeljeli da budu pozvani na svadbu.

Sve kandidate koji su ušli u uži izbor, ona je posavjetovala kako da si osiguraju da će biti dio njenoga vjenčanja, te im je poslala listu zahtjeva koje bi trebali ispuniti, ako žele da dođu na njeno vjenčanje.

Lista je napisana ovako i prenosimo vam je u cijelosti:

1. Morate mi obećati da ćete organizirati zabavu (morate biti par) a da ne bude u vašoj kući.
2. Vaš vjenčani poklon mora biti gotovina ili ček u iznosu većem od 500 dolara.

3. Morate meni ili zaručniku (ovisno s čije ste strane pozvani) kupiti poklon u vrijednosti najmanje 100 dolara.
4. Morate prisustvovati svakoj zabavi koju mi organiziramo i pritom ste obavezni i meni i njemu kupiti poklon u vrijednosti najmanje 50 dolara.
5. Potpisat ćete ugovor koji će vas pravno obvezati da ispunite sve naše zahtjeve, a ako to ne učinite, bit ćete dužni nadoknaditi nam vrijeme koje smo izgubili i stres koji smo pretrpjeli jer ste nam napravili problem.

Ljudi na društvenim mrežama nisu mogli da vjeruju svojim očima, a mnogi su sa pravom postavili pitanje ko bi uopšte pristao na sve ovo.

Komentari na društvenim mrežama su svi redom negativni, a mnogi su rekli da je bolkje da taj novac svako iskoristi za sebe i da su ovi zahtjevi ove mladenke dokaz da u ludosti ima još jedna razina iste.

 

 

 

Comments are closed.