Mislila je da je kamera ugašena i da je ne snima: Karleuša je i prije znala sve oko Vranješa, a sada se vidi da je to otkrila i jednome od takmičara- Tek će sada biti svašta (VIDEO)

0

Nikako ne prestaje zanimanje javnosti za sve što je vezano uz skandal u kojem su glavni učesnici Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i Duško Tošić, i svakoga dana možemo da nađemo nove informacije koje ovaj skandal podižu na sve veće i veće razine.

Sve se to itekako loše manifestuje i na Jelenu Karleušu, kao i na njen rad i karijeru, pa i na njen rad i odnos sa takmičarima unutar emisije Zvezde Granda u kojoj je Jelena veoma važan član žirija, a ujedno i mentor jednoj grupi takmičara.

Oglasi - Advertisement

Mada se zna da je Jelena ovih dana u Dubaiju, gdje uživa sa svojim kćerkama i mužem, ipak je i dalje interesantno ono što radi u Grandu.

I mada Jelena na sve načine pokušava da u javnosti pokaže kako je skandal sa Vranješom baš i ne pogađa, snimak koji se pojavio dokazuje upravo suprotno.

Ovaj snimak je nastao neposredno prije nego li su se eksplicitne Jelenine fotografije i pojavile u javnosti, a koje je ona navodno razmjenjivala sa Ognjenom Vranješom, a koje je opet njen suprug Duško našao u njenome telefonu.

Na snimku je dio priprema kandidata za drugi krug takmičenja u Zvezdama Granda, a posebnu pažnju svima onima koji su pregledali ovaj snimak je privukla reakcija i poruka koju je Jelena poslala jednom od svojih pulena iz grupe koju ona vodi kao mentor.

Karleuša je svome kandidatu u jednome trenutku rekla kako mora da konstantno vježba i da radi na sebi da bi znao i umio da prikrije kako se zaista osjeća kada izvodi neku pjesmu.

Pa je još dodala da eto i ona sada ima nekih svojih velikih problema i da bi najradije pobjegla iz studija i sklonila se negdje gdje može dobro da vrišti na sav glas., ali da je ipak tu gdje jeste i da daje sve od sebe da pomogne tom kandidatu, kao i svima ostalim.

Kako je to izgledalo vidite na ovome snimku.

Leave A Reply