Minimaksov sin bez dlake na jeziku: O Arkanovom šamaranju njegovoga oca, kako je Jelena Karleuša mrtva za njega i kako je htio da bije Đusa i Big Laleta- O ovome će uskoro pričati cijela Srbija (VIDEO)

Vladimir Ilić Ila, reper i hiphoper, inače sin Milovana Ilića Minimaksa, rijetko se danas pojavljuje u medijima.

Ipak, ovih je dana dao veliki intervju za neke srpske medije u kojem je bez dlake na jeziku progovorio o mnogim temama, kao što su njegov otac Minimaks, o braći Luki i Nikoli Bojović i njihovom prijateljstvu, kao i o Ceci , Arkanu i Karleuši.

Oglasi - Advertisement

Za svoga oca Milovana Ilića Minimaksa Vladimir kaže da je imao jednu veliku manu, a ta je da je bio dobar čovjek, a eto, vrijeme je takvo da ga više niko ni ne spominje. Bio je veliki novinar i humorista, a njegova radio emisija TUP-TUP je bila jedna od najslušanijih radio emisija u bivšoj Jugoslaviji.

Kada mu se otac razbolio nije bilo bolnice u koju nije išao. Minimaks je bolovao od ciroze jetre i trebala mu je transplatacija, ali tadašnji ministar zdravlja Srbije je nije dozvolio. Morali su ići vani, u Italiju, ali je bolest uzela maha i na kraju njegov otac nije mogao da dočeka operaciju.

Za Big Laleta Vladimir kaže da ga je gledao kao drugoga oca i da ga je mnogo volio, da se taj Big Lale više nikada nije javio nakon smrti njegovoga oca jer je bio ljut na Minimaksa jer mu ovaj nije uspio srediti da radi na Pinku.

Što se tiče Jelene Karleuše, Vladimir kaže da je sa njom završio jer ga je lagala da je Arkan tukao njegovoga oca, a Ceca mu se klela da se tako nešto nikada nije desilo, a i on sam ne vjeruje u Jelenine priče jer je poznavao Arkana i znao je da je bio šmeker i da tako nešto sebi ne bi dozvolio.

Priznaje Vladimir i da su ga često zvali u rijalitije, ali da ih je stalno odbijao, jer on ne bi mogao da bude među tim ljudima i u tom svijetu, Tankih je živaca, pa bi brzo dolazio u konfliktne situacije i boji se da bi čak bio u stanju i da nekoga ubije tamo.

Priznao je i da je bio veliki prijatelj sa Đusem, ali da ga je ovaj dobro zeznuo u životu, tako da su sada krvni neprijatelji. Čestita mu što je uzeo pare na rijalitijima, ali smatra da je Đus veoma loša osoba, jer ga je zeznuo u nekom privatnom biznisu koji su zajedno pokrenuli

Priznaje Vladimir i da  poznaje Luku Bojovića i da je on za njega kralj, kao i da poznaje mnoge ljude iz kriminalnog miljea i dobar je sa većinom.

Kompletan intervju možete da vidite na ovome videu.

 

..

 

 

 

 

Comments are closed.