Miloš Bojanić ima pravi mali zamak, pet kuća, tri pasoša, snimio je 20 albuma, ali nije uvijek bio pjevač: Prije nego li se počeo baviti pjevanjem radio je ovaj posao

Poznato je da neki folk pjevači, posebno oni sa dugogodišnjim karijerama od novca koji su zaradili od svoga pjevanja i sviranja su izgradili prava mala carstva ali se ne zaustavljaju na tome već nastavljaju da zarađuju i malo ko od njih ode u penziju i prestaje da se bavi muzikom

Pa tako poznati folker Miloš Bojanić tvrdi da ima čak pet kuća, tri pasoša, da je snimio preko dvadeset albuma i da se veoma ponosi svime time. Miloš ima i dva sina, Baneta i Mikicu, a Bane je krenuo očevim stopama pa se bavi muzikom, a trenutno živi i radi u Americi, konkretno u Čikagu.

Folker također tvrdi da u svome vlasništvu ima i vilu u Sremskoj Kamenici, koja po svome izgledu podsjeća na pravi zamak. Vila ima i bazen, a opremljena je veoma luksuzno i moderno. O svim detaljima oko vile svu brigu vodi Miloš i njegova supruga Branka

Miloš je inače na estradi više od 30 godina, a svoju popularnost je donekle dokazao i kada je pobijedio u jednoj od sezona rijalitija Farma, te tada odnio glavni nagradu koja je iznosila 100.000 eura.

Međutim, malo ko zna da je Miloš, prije nego li je uzeo mikrofon u ruke i počeo pjevačku karijeru bio direktor jednog preduzeća. Kako je Miloš rekao novinarima, on je iz Bijeljine došao u Novi Sad, gdje je završio saobraćajnu školu i to vanredno, a kasnije je završio i saobraćajni fakultet, da bi se nakon toga zaposlio u jednom novosadskom preduzeću gdje je bio direktor.

Međutim, vrlo brzo je direktorsku stolicu zamijenio mikrofonom, i kako sam kaže nije se pokajao zbog toga jer mu je muzička karijera donijela dosta toga, pa je i sam rekao:

“Imao sam dobru platu, odličan posao, ali je ljubav ka muzici prevagnula, te sam nakon snimljenog prvog albuma napustio posao i upustio se u svijet muzike. Nije bilo u redu prema ostalim kolegama da često odsustvujem sa posla zbog pjevačkih angažmana”..

Comments are closed.