Milorad Dodik se opet latio mikrofona i zapjevao ženama za Osmi mart: Izbor pjesme je mnogima bio više nego interesantan (VIDEO)

Milorad Dodik, koji je do skora bio predsjednik Republike Srpske, a koji sada obnaša dužnost člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda je političar koji baš i nema neku tremu iliti strah od javnih nastupa, kako onih političkih, tako i onih malo opuštenijih.

Mada u manjem entitetu BiH, u kojem je Dodik bog i batina, ne cvjetaju ruže niti malo i opozicija je svakim danom sve glasnija i glasnija, izgleda da to najmoćnijeg čovjeka Republike Srpske niti malo ne zabrinjava.

Milorad Dodik je uvijek bio ona vrsta političara koja je voljela da tu i tamo uzme mikrofon u ruke i da na nekim događajima, političkim skupovima i proslavama zapjeva, a ti su snimci uvijek ubrzo postajali pravi hitovi na internetu i na društvenim mrežama, ali ne zbog kvalitete  izvedbe Milorada Dodika, već upravo suprotno, tako da se mnogi pitaju što mu to treba.

Da ne može bez mikrofona i bez scene Milorad Dodik je pokazao i prije neki dan kada se pojavio na proslavi Osmog marta u organizaciji aktiva žena SNSD-a u Prijedoru, gdje se pojavio kao počasni gost i jedan od rijetkih muškaraca na toj zabavi.

On je u svome stilu i zapjevao, latio se mikrofona, a ovoga puta je iz svoje kolekcije hitova koje , recimo zna da pjeva, odabrao pjesmu Romanija, koju inače pjeva Halid Bešlić koji dolazi iz njemu omraženog Sarajeva.

Još jednom je Dodik pokazao svoje vokalne ”kvalitete”, ali ne sumnjamo da je ženama iz njegove stranke bilo itekako drago da ih je predsjednik posjetio baš u vrijeme proslave njihovoga dana.

 

 

 

 

Comments are closed.