Miljana lupila pa ostala živa: Studiram na Pravnom fakultetu – a nije završila ni srednju školu!

Poznata rijaliti učesnica Miljana Kulić po svome dobrom starom običaju nastavlja da iznenađuje svojim postupcima , kako sve učesnike druge sezone rijalitija Zadruga, tako i sve gledatelje ovoga rijalitija.

Pa tako ovih dana Miljana uporno ponavlja da je prije dvije godine upisala pravo, ali prava je istina da ona nije završila ni srednju školu koju je upisala 2008.godine, barem tako  navode neki mediji.

Oglasi - Advertisement

Ova rijaliti zvijezda je već nekoliko puta uhvaćena u razgovorima sa cimerima iz Zadruge u kojima je govorilada slobodno vrijeme kod kuće provodi u učenju i da je već dala nekoliko veoma teških ispita na fakultetu, kao i da u planu ima da poslije rijalitija se amo posveti fakultetu i da želi što prije da završi studije.

Pa je tako u neobaveznom razgovoru sa nekim od cimera izjavila baš ovo:

“Sad trenutno nemam vremena za učenje, taj fakultet nije uopšte lak. Ali, kada Željko prohoda i malo ojača, opet ću se vratiti ispitima jer imam želju da diplomiram pravo. Ja sam vanredno završila srednju školu u kratkom roku jer imam odlično pamćenje i mogu brzo da učim”, pohvalila se Kulićeva.

Njeno obrazovanje je svojevremeno bilo tema i u jednom drugom rijalitiju, ”Parovima”, gdje su je mnogi od učesnika prozivali zbog toga jer je napustila Pravno-birotehničku školu u drugoj godini i zaposlila se kao konobarica, a Kulićeva je na to odgovarala svađom i uvredama.

Samo pet mjeseci kasnije, Miljana je opet ušla u Parove i odmah se počela hvaliti da je upisala pravo i kako je već dala par ispita.

Međutim, izvor veoma blizak Miljani Kulić je rekao da to nije istina što ona govori ia da ona nije završila ni srednju školu, niti je imala vremena za bilo kakvo vanredno polaganje iste jer je zadnjih nekoliko godina, non- stop u nekim rijalitijima.

 

 

 

Comments are closed.