Milica Todorović u novome spotu nikada izazovnija: Kratka, uska, crvena haljina je pokazala sve njene ženske atribute, a muški fanovi su prezadovoljni (VIDEO/FOTO)

 

Poslije malo kraće pauze opet je počela  da radi i popularna pjevačica Milica Todorović koja je odlučila da ovih dana obraduje svoje fanove sa svojom novom pjesmom koja se zove ”Ista ja”.

Milica vjeruje da će se mnoge djevojke i žene pronaći u riječima ove pjesme, a sudeći prema prvim komentarima i reakcijama, izgleda da Milica ima pravi hit u rukama.

Milica je već nekim svojim prijašnjim pjesmama i spotovima, poput Limunada, Cure privode i Show program, visoko podigla ljestvicu što se tiče kvalitete i popularnosti, izgleda spota i koreografije, ali je ovoga puta, sa novom pjesmom, Milica odlučila da uradi nešto malo jednostavnije, pa je cijeli spot za najnoviji singl urađen u art-worku.

I sama Milica je u razgovoru sa novinarima rekla da u prethodnim spotovima je radila svašta i nije samo skakala sa plafona, pa je sa svojom ekipom saradnika odlučila da sa novim spotom urade nešto malo drugačije, malo smireniju varijantu spota, mada je sama pjesma veoma brza.

Milica je rekla da je ova nova pjesma više u nekom narodnom fazonu za razliku od nekih prethodnih pjesama, a li misli da oni koji vole neke njene starije pjesme, da će svakako zavoljeti i ovu novu pjesmu, jer je tekst namijenjen ženama, a mnoge od njih će se naći u samoj pjesmi.

Zbog snimanja novoga spota Milica se pojavila u nikada izazovnijem izdanju. Tu je kratka i uska crvena haljina, koja je na poseban način istakla Miličinu figuru, a konačno je malo pobjegla od muškobanjastog izgleda, jer se u zadnjim spotovima znala pojavljivati u muškim odijelima što svakako nije na najbolji način moglo da pokaže sve njene ženske atribute koje svakako posjeduje.

Comments are closed.