Milena i Dragan nisu imali svoje djece , ali ona je bila njihov centar svijeta: Upoznajte njihovu nećakinju Ivu koju su voljeli najviše na svijetu (FOTO)

Legendarna i najveća glumica ovih prostora, Milena Dravić, sahranjena je 20.10. 2018. godine u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, a do svoga posljednjeg dana je ostala jedna pozitivna i nasmijana glumica, umjetnica i dama koja je uvijek svuda oko sebe širila pozitivnu energiju i ljubav uprkos teškoj bolesti od koje je bolovala.

Kao i što je poznato, njen najveći oslonac u životu je bio njen muž i glumac Dragan Nikolić, koji je preminuo 2016. godine. Mada se Milena u svome životu tri puta udavala, Dragan je bio njena najveća ljubav, a bili su u braku preko četiri decenije i glumica je uvijek godine sa Draganom opisivala kao najljepše godine njenoga života.

Jednom prilikom, kada je upitan od novinara kako su njih dvoje kao jedan od najpopularnijih parova i najuspješnijih uspjeli da odole svim iskušenjima koje veze inače donose, prevarama, lažima, prekidima, Dragan je odgovorio da su jednostavno, njih dvoje odlučili , da budu pametniji od tračeva i govorkanja, i da su bili svjesni da će uvijek biti zavidnih ljudi, posebno na njih koji su i kao par i kao umjetnici bili veoma uspješni i popularni ljudi.

S druge strane Milena je isticala kako ona i Dragan nikada nisu imali djece, ali su bili i funkcionisali su kao porodica, jer su oboje bili vezani za svoje porodice. Oboje su obožavali svoju unuku, odnosno unuku Mileninog brata i oboje su bili veoma brižni prema svojim najdražima i pazili su na odnose sa njima.

Milena i Dragan su svakako nešto najbolje što je iznjedrilo glumište regije, a posebno Srbije, a Milena Dravić je zasigurno najbolja glumica svih vremena sa ovih prostora i ne postoji baš niko ko se ne slaže sa tom činjenicom.

 

 

Comments are closed.