Milanu Stankoviću dosta nesretnih ljubavi jer želi da se ostvari kao otac: Traži surogat majku

Već se neko vrijeme nije ništa čulo za i o Milenu Stankoviću, poznatom folk pjevaču koji je nekako navikao da stalno bude u centru pažnje medija i javnosti.

Mnogi mediji prenose da Stanković radi na svome novome materijalu kao i na novim pjesmama, i da je to osnovni razlog zašto ga nema previše u medijima i u javnosti.

Oglasi - Advertisement

Javnosti je uvijek bio interesantan život Milana Stankovića, a posebno se sve željelo znati o njegovome ljubavnom životu, pa i tako o njegovim navodnim vezama sa mnogim pjevačicama, kao i o njegovim seksualnim afinitetima.

Kako mediji pišu ovih dana pjevač je odustao od potrage idealne partnerke za sebe i riješio da na drugi način napravi porodicu za sebe.

Mada Stanković cijelu svoju karijeru važi kao miljenik ženskog spola, ipak mu u ljubavi i nije išlo najbolje pa nikako nije uspijevao da nađe svoju srodnu dušu i da se sa njom skrasi.

Upravo zbog toga je Milan odlučio da angažuje ženu, koja će biti surogat majka, koja će mu roditi dijete. Milan je tako odlučio, da po ugledu na poznatoga fudbalera Ronalda postane otac na sasvim nekonvencionalan način

Kako neki mediji prenose, Stanković se u vezi ove svoje ideje i odluke posavjetovao i sa nekim svojim prijateljicama, pa je pojedine od njih i pitao da mu podare potomstvo, a da će im on za uzvrat obezbijediti budućnost, ali samo pod uslovom da nikada ne promijene mišljenje pa da požele da polažu prava na dijete nakon nekog vremena.

Mada se sam Stanković nije oglašavao povodom ovoga pitanja, ljudi bliski njemu su  za medije rekli, da Milan još uvijek nije donio konačnu odluku, ali da zaista veoma ozbiljno razmatra da se u što skorije vrijeme ostvari kao otac, mada ovakav način, barem u Srbiji nije legalan

Comments are closed.