Mediji objavili fotografiju Ane Ivanović za koju je mislila da se nikada neće otkriti: Malo je više podigla nogu i pokazala više nego li je željela (FOTO)

Nekada najbolja srpska teniserka Ana Ivanović, iako je već neko vrijeme van teniskih terena i dalje plijeni pažnju, kako medija, tako i svjetske javnosti.

Poznato je da je zbog majčinstva Ana prekinula svoju vrlo uspješnu tenisku karijeru i da sada , zajedno sa svojim suprugom, bivšim njemačkim fudbalskim reprezentativcem, Bastijanom Švajnštajgerom uživa u roditeljstvu , kao i u mirovini od sporta.

Svojevremeno, dok je Ana bila još aktivna u teniskom sportu često je proglašavana za najljepšu i najzgodniju teniserku svijeta, a dosta često je bila i u konkurenciji za najljepšu sportiskinju svijeta.

Ovih dana se ponovo na internetu pojavila jedna Anina fotografija koju su novinari svojevremeno prozvali za najkontroverzniju fotografiju u njenoj karijeri. O čemu se radi zapravo i zašto se diže tolika prašina oko jedne obične fotografije ?

Fotografija je napravljena na jednom od mnogobrojnih turnira koje je Ana igrala u svojoj karijeri, a vjerujemo da se Ana ni ne sjeća kada je ova fotografija nastala, kao i da se digla tolika prašina oko nje.

Poslije prekida karijere, a i u toku svoje karijere Ana se dosta često bavila i manekenstvom, a i sama je bila neko ko je veoma rado pratio modu, mada je uvijek izjavljivala da se u sportskoj i neobaveznoj odjeći uvijek osjeća najprijatnije, mada se zna i srediti za neke važne događaje.

Priča se, da će se Ana opet okušati u tim modeling i manekenskim vodam, samo da joj pokoljenje malo ojača , a onda će se konkurencija na tome poslu, sa Aninom pojavom, znatno pojačati.

Anu samo na Instagramu preti preko milion ljudi i svi su, više-manje, mišljenja da će Ana pomesti konkurenciju na tome poslu.

Ovo su neka od izdanja u kojima je Ana izgleda savršeno i prosto zapanjujuće.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.