Mediji bruje o njoj i pišu da joj je ostalo sasvim malo: Poznatoj glumici se opet vratila opaka bolest, a i ona se sama oglasila povodom toga (FOTO)

Ovih dana u medijima se pojavila vijest kako se 70- godišnja pjevačica i glumica, Olivija Njutn Džon, koja je srce publike širom svijeta osvojila sa svojom ulogom Sendi u kultnom mjuziklu Briljantin opet uhvatila u koštac sa opakom bolešću jer joj se po treći puta vratio rak dojke.

Međutim, nedugo zatim se novinarima obratio njen menadžer koji je takve informacije nazvao smiješnim i netačnim.

Ipak, još uvijek neimenovani izvor je za neke australijske medije rekao kako se Olivija nalazi u veoma teškom zdravstvenom stanju i da su joj tjelesne funkcije sve slabije, ali da ona ni u kome slučaju ne želi da se preda od daljnje borbe, barem dok ne prođe vjenčanje njene kćerke Kloi.

Ove informacije su prenijeli mnogi mediji i portali u Australiji ,ali i širom svijeta, a neke su informacije da je poznatoj glumici i pjevačici ostalo još nekoliko sedmica života.

Menadžer Olivije Njutn Džon je poručio novinarima da pokušaju da nađu neke bolje izvore, jer sve ovo što su do sada napisali nema nikakve veze sa istinom i Olivija sigurno ne napušta ovaj svijet za par sedmica, a na tu temu se javnosti obratila i sama Olivija i to preko video snimka, na kojem je svima poželjela Sretnu Novu godinu, da bi zatim svima poručila kako se osjeća odlično i da se zahvaljuje svima onima koji se brinu za nju.

Da vas podsjetimo, prvu dijagnozu karcinoma dojke Olivija je imala 1992. godine, da bi nakon 15 godina mira , prošle godine se opet suočila sa ovom dijagnozom i krenula u nove terapije, i sve do prije nekoliko dana se nije ništa ni pisalo o njenome stanju, sve dok se nisu pojavile ove informacije

 

Comments are closed.